USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Polisten kaçarken milyonluk araçları ezdi!

İzmir'in Buca ilçesinde demir yüklü TIR sürücüsü, ağır tonajdan dolayı polis ekiplerinden ceza yedikten sonra olay yerinden kaçtı. Kazada araçlar hurdaya dönerken 2 kişi yaralandı.

Polisten kaçarken milyonluk araçları ezdi!
10-10-2024 11:52
Google News

İzmir'de ÖZETİ| demir yüklü TIR, çevreyolunda polis ekiplerince durduruldu. Ağır tonajlı olmasından dolayı polis ekiplerince TIR sürücüsüne ceza kesildi.

İşlemlerinin ardından TIR, otoparka çekilmek istenirken, sürücü Volkan T., araca binerek olay yerinden kaçtı.

ARAÇLARDA SIKIŞAN YARALILAR ÇIKARILDI

Ekiplerden kaçan sürücü, bir süre sonra seyir halindeyken kaldırıma çıkarak ışıklarda bekleyen araçların üzerine devrildi. Bu esnada orada bulunan bir hafif ticari araç da kazada hasar aldı. Kazayı gören vatandaşlar olay yerine yardıma koşarken, ihbar üzerine adrese polis, 112 Acil Sağlık, 110 AKS ve vinç sevk edildi.

Önde bulunan aracın sürücüsü kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, TIR sürücüsü ve arkada bulunan aracın sürücüsü Hüseyin Ç., sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

TIRIN ARAÇLARIN ÜSTÜNE DEVRİLDİĞİ ANLAR KAMERADA

Öte yandan, tırın araçların üstüne devrildiği anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, tırın kaldırıma çıkarak ışıklarda bekleyen araçların üstüne devrildiği ve o esnadan bekleme yapan bir başka aracın da zarar gördüğü yer aldı. Ayrıca, tır, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, hurdaya dönen 2 araç da çekicilere yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Giydiğimiz Kıyafetler Üretimde Kaç Litre Su Harcıyor?
Giydiğimiz Kıyafetler Üretimde Kaç Litre Su Harcıyor?

En sevdiğiniz kotunuz ya da yumuşacık pamuklu tişörtünüzün üretimi için ne kadar su harcandığını hiç düşündünüz mü?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu