USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Polis memurunu defalarca bıçaklamıştı: Suç makinesi çıktı!

Yardım çağrısı üzerine eve gelen polis memurunu yaralayan Emre Köroğlu'nun 3 suç kaydı olduğu, şüphelinin iki kez cezaevinde kaldığı, son 9 ayda 2’si 'gasp' olmak üzere 10 suça karıştığı ve gözaltına alınıp serbest kaldığı öğrenildi.

Polis memurunu defalarca bıçaklamıştı: Suç makinesi çıktı!
14-10-2024 16:53
Google News

Konya'nın ÖZETİ| Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak'taki bir ikametten polise telefonla yardım çağrısında bulunuldu. Olay yerine giden polis ekibi, evde sinir krizi geçiren bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

POLİSİ DEFALARCA BIÇAKLADI

Saldırıda, polis memuru Mustafa Topuz sırtından 7 bıçak darbesiyle yaralandı. Ekipteki diğer polisler tarafından silahla vurulan saldırgan ise yaralanarak etkisiz hale getirildi.

Şüpheli saldırgan tarafından bıçaklanan polis memurundan iyi haber geldi. Polis memurunun sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi. Polis memuru ameliyata alınmıştı. 

Saldırgan Emre Köroğlu'nun ise entübe edildiği belirtildi.

33 SUÇ KAYDI VAR

Saldırgan Emre Köroğlu'nun, "Oto hırsızlığı", "Yaralama", "Uyuşturucu kullanmak", "Yağma' gibi suçlardan 33 kaydının olduğu, iki kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirlendi.

Son 9 ayda karıştığı 2’si "gasp" olmak üzere 10 suça karıştığı ve gözaltına alınıp serbest bırakıldığı bildirildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla'nın Elektrikli Çekicisi Semi Uzun Mesafede Test Edildi
Tesla'nın Elektrikli Çekicisi Semi Uzun Mesafede Test Edildi

Lojistik devi DHL, Tesla'nın elektrikli çekicisi Semi ile gerçekleştirdiği test sonuçlarını paylaştı. Yapılan açıklamaya göre Tesla Semi, fabrikanın açıklamasından bile daha verimli çalışıyordu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu