USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

PlayStation'ın Babasından Çarpıcı İtiraf

"PlayStation'ın babası" olarak anılan Ken Kutaragi, konsolla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Kutaragi, konsolun başarılı olacağına kendilerinin bile inanmadığını söyledi.

PlayStation'ın Babasından Çarpıcı İtiraf
28-09-2024 14:18
Google News

PlayStation ÖZETİ| 1, 2 ve 3'ün gelişim sürecinde aktif olarak çalıştığı için "PlayStation'ın babası" olarak anılan Ken Kutaragi, dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ken Kutaragi, PlayStation 1'in başarılı olacağına hiç kimsenin inanmadığını itiraf etti.

Ken Kutaragi, konuyla ilgili açıklamasında 1993 yılına atıfta bulundu. O dönemler pek çok oyun şirketi ile görüştüklerini söyleyen Kutaragi, hiçbir firmanın PlayStation fikrine sıcak bakmadığını ifade etti. Bunun da ötesine geçen PlayStation'ın babası, Sony'de bile PlayStation'ın başarılı olacağına kimsenin inanmadığını söyledi.

Ken Kutaragi'nin açıklaması şöyleydi:

PlayStation'ın babasından açıklama

Tutkumuzu paylaşmak istedik. Ve beklentilerinin ne olduğunu, neyi beklemediklerini duymak istedik. Bu yüzden onlarla görüşmek istedik. Düzinelerce, hatta yüzlerce şirketi ziyaret ettik, birçok oyun yapımcısı ile görüştük. Harika bir anıydı... Ama hiç ilgilenmediler. Sadece, "Bunu yapma. Birden fazla şirket denedi ve hiçbiri başarılı olmadı. Başarısız olacaksın." dediler. Bize söyledikleri buydu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan

Çok eski çağlarda yaşadığını bildiğimiz, büyüklükleri ve hakkındaki efsanelerle hepimizin ilgisini çeken dinozorları da avlayan hayvanlar olduğunu biliyor muydunuz? İçlerinde, sandığınız gibi devasa boyutlarda olmadığını görünce şaşıracağınız hayvanların da bulundu

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu