USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

PlayStation Ağı Çöktü!

PlayStation ağı, sabaha karşı saatlerden beri ciddi sorunlarla karşı karşıya. Oyuncular, hesaplara giriş yapmadan ve multiplayer oyunlar oynamada problem yaşıyor. Sony ise sorunu düzeltmeye çalıştığını söylüyor.

PlayStation Ağı Çöktü!
01-10-2024 09:13
Google News

PlayStation, ÖZETİ| bu sabaha karşı çok geniş çaplı bir problemle gündeme geldi. Dünya çapından birçok kullanıcı PlayStation 5 başta olmak üzere Sony’nin tüm oyun platformlarında büyük bir bağlantı sorunuyla karşı karşıya kaldı.

PSN’deki sorun, Sony tarafından da yaşandığı sırada buradaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz resmî site üzerinden doğrulandı. Etkilenen platformların PS5, PS4, PS3, PS Vita ve Web olduğu ifade edildi.

Oyuncular, giriş yapamıyor veya multiplayer oyunları oynayamıyor

Sony tarafından yapılan açıklamada hesap yönetimi, oyun oynama ve sosyal hizmet ve PlayStation Store’da sorunlar yaşanabileceği aktarıldı. Problemlerin, bugün sabaha karşı TSİ 04.21 sularında başladığı ve çözülmeye çalışıldığı da ifade edildi. Çözüldüğüne dair ise henüz bir açıklama yok. Yani devam ediyor olabilir.

Sorun nedeniyle oyuncular, hesaplarına giriş yapamıyorlar veya multiplayer oyunları oynayamıyorlar. Aynı zamanda giriş yapmaları istenen tekli oyunculu oyunlarda da sorunlar yaşanıyor. Ancak offline çalışan oyunlarda herhangi bir problem olmadığını belirtmek gerekiyor. İnternet bağlantısı olanlar dışındakiler düzgün şekilde çalışmaya devam ediyor.

Neyin bu büyük soruna neden olduğuna dair henüz bir açıklama yok. Ne zaman çözüleceği de hâlâ belli değil. Yeni açıklama geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AMD, İlk Küçük Yapay Zekâ Dil Modeli AMD-135M'yi Duyurdu
AMD, İlk Küçük Yapay Zekâ Dil Modeli AMD-135M'yi Duyurdu

AMD, küçük yapay zekâ dil modeli AMD-135M'yi duyurdu. Meta'nın Llama modeli üzerine inşa edilen yapay zekâ, daha çok özel işletmelere odaklanıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu