USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

PlayStation 30. Yıl Dönümü Koleksiyonu, Türkiye'ye Geliyor

Sony'nin PlayStation'ın 30. yıl dönümüne özel hazırladığı koleksiyon paketinin yakında Türkiye'de satışa sunulacağı açıklandı.

PlayStation 30. Yıl Dönümü Koleksiyonu, Türkiye'ye Geliyor
18-10-2024 21:38
Google News

Sony'nin ÖZETİ| geçtiğimiz ay ilk kez tanıttığı PlayStation 30. Yıl Dönümü Özel Koleksiyonu, yalnızca PlayStation Direct'ten olmak üzere ön siparişe açılmış ve ışık hızında tükenmişti. Şimdi ise merakla beklenen koleksiyon paketi Türkiye'ye geliyor.

Nostalji odaklı olan PlayStation 30. Yıl Dönümü Özel Koleksiyonu, PS1 temalı PS5 Pro, PS5 Slim Dijital, 30. yıl dönümü özel DualSense Edge kontrol cihazı, standart DualSense kontrol cihazı ve PS1 temalı PlayStation Portal'ı içeriyor.

PlayStation 30. Yıl Dönümü Özel Koleksiyonu yakında Türkiye'de

Daha önce globalde ön siparişe açıldığı gibi hızlıca tükenen ve anında eBay'de fahiş fiyatlara ilanları açılan paketin Türkiye fiyatının ne kadar olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor ancak resmî duyurunun resmî PlayStation Türkiye sosyal medya hesaplarından yapılmasıyla birlikte bu sınırlı sayıdaki paketi ülkemizden satın alabileceğiz.

Ülkemizde bir süredir PlayStation distribütörlüğünü üstlenen Bilkom, PlayStation 30. Yıl Dönümü Özel Koleksiyonu'nun da resmî dağıtımını üstlenecek. Koleksiyonun fiyatlandırmasının da yakında açıklanması bekleniyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Elon Musk'a Kızan Twitter Kullanıcıları BlueSky'a Geçiyor
Elon Musk'a Kızan Twitter Kullanıcıları BlueSky'a Geçiyor

X'in engelleme konusunda değişiklik yapması ve üçüncü parti firmalara X gönderileri üzerinden yapay zekâ eğitme hizmetini açması tepki çekiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu