USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

PKK'ya ağır darbe: 15 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi: Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit edilen 11 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'ya ağır darbe: 15 terörist etkisiz hale getirildi!
26-07-2024 13:12
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Kahraman Türk Ordusu, yurt içi ve yurt dışı operasyonları ile terör örgütlerine göz açtırmamaya devam ediyor.

Son olarak; Irak ve Suriye'nin kuzey bölgelerinde 15 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

"SÜRATLİ VE SÜREKLİ"

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadeleri kullanıldı. 

Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli️

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle… pic.twitter.com/iwvmgp6NLy

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) July 26, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BMW kanatsız rüzgar enerjisini test etmeye başladı!
BMW kanatsız rüzgar enerjisini test etmeye başladı!

BMW, İngiltere'deki fabrikasının çatısında kanatsız rüzgar enerji sistemini test etmeye başladı. Peki, bu sistemin ne faydası var?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu