USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Phasmophobia Konsollara Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu

2020 yılında piyasaya sürülen ve oynayan herkesi kendine hayran bırakan Phasmophobia'nın konsollar için çıkış tarihi açıklandı. Konsol sahipleri için artık çok kısa bir süre kalmış durumda.

Phasmophobia Konsollara Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu
18-10-2024 12:43
Google News

2020 ÖZETİ| yılında hayatımıza giren ve korku türü oyunlar arasında belki de tüm rakiplerini geride bırakmış olan Phasmophobia, geçtiğimiz yıl dikkat çeken bir gelişmeye ev sahipliği yapmıştı. Geliştirici ekip Kinetic Games, oyunun konsollara geleceğini açıklamıştı.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Xbox'ın düzenlediği Partner Preview etkinliğinde sahne alan ekip, Phasmophobia'nın konsollara geliş tarihini resmen açıkladı. Oyunu merakla bekleyenler, artık geri sayıma başlayabilirler.

Phasmophobia, 29 Ekim'de konsollara geliyor

Phasmophobia

Kinetic Games tarafından yapılan resmî açıklamaya göre fenomen oyun, 29 Ekim tarihi itibarıyla konsollarda erişime açılacak. Bu tarihin rastgele seçilmediğini de söyleyelim. Oyun, Cadılar Bayramı'nda konsollar için piyasaya sürülmüş olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kediler Başlarını ve Kuyruklarını Neden Vücudumuza Sürterler
Kediler Başlarını ve Kuyruklarını Neden Vücudumuza Sürterler

Kedilerin bazı zamanlar kafalarını veya kuyruklarını, vücudunuza sürttüklerinizi fark etmiş olabilirsiniz. Hatta bu sürtünme hareketini başka hayvanlara veya eşyalara da yapabilirler. Peki bunun sebebi nedir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu