USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde rahatsızlanan bir askerimiz şehit oldu

Pençe Kaplan Operasyon Bölgesinde rahatsızlandıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Tankçı Sözleşmeli Er Kander Babür şehit oldu.

Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde rahatsızlanan bir askerimiz şehit oldu
26-10-2024 00:07
Google News
Pençe ÖZETİ| Kaplan Operasyon Bölgesinde rahatsızlandıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Tankçı Sözleşmeli Er Kander Babür şehit oldu.Abone ol

Bakanlıktan yapılan açıklamada, üs bölgesinde rahatsızlanan Sözleşmeli Er Kander Babür'e ilk müdahalenin revirde yapıldığı, sonrasında ileri tetkik ve tedavi maksadıyla helikopterle Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yayımladığı mesajda, Babür'e Allah'tan rahmet, ailesi ile Türk milletine başsağlığı ve sabır diledi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Android 16'da
Android 16'da "Rahatsız Etmeyin" Modu Değişiyor

Son Android 15 betasındaki bulgular, Android 16'nın ilginç değişiklikler ile gelebileceğini gösteriyor. Bunlardan biri de "Mod" güncellemesi olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu