USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Parkta çocukları dövüp, bıçaklayıp cep telefonlarını gasp ettiler

Şanlıurfa'da parkta oturan 2 çocuğu dövüp, bacaklarından bıçaklayıp, cep telefonlarını gasbeden 3 şüphelinin görüntüleri ortaya çıktı. Olayda yaralanan çocuklar hastaneye kaldırıldı.

Parkta çocukları dövüp, bıçaklayıp cep telefonlarını gasp ettiler
02-05-2023 20:47
Google News

ŞANLIURFA'da, ÖZETİ| 3 şüphelinin, parkta oturan 2 çocuğu dövüp, bacaklarından bıçaklayıp, cep telefonlarını gasbettiği anlar kameraya yansıdı.

Olay, Atatürk Bulvarı'ndaki alışveriş merkezinin parkında meydana geldi. İddiaya göre, kimlikleri öğrenilemeyen 3 kişi, parkta oturan 2 çocuğun yanına gelip cep telefonlarını istedi. Telefonlarını vermeyen çocuklarla şüpheliler arasında tartışma çıktı. Şüpheliler, çocukların elindeki cep telefonlarını zorla almaya çalıştı. Şüpheliler, kendilerine karşı koyan çocukları dövüp bacaklarından bıçaklayıp cep telefonlarını gasbederek kaçtı. Yaşananlar, olay yerindeki kişilerin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kavgada yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı. İhbarla bölgeye gelen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ali Leylak - Güncel Atatürk Bulvarı Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsanlar Sarhoşken Daha mı Dürüst Oluyor?
İnsanlar Sarhoşken Daha mı Dürüst Oluyor?

Dizi ve film sahnelerinde hep gördüğümüz bir şey var: Sarhoş bir kişinin unutamadığı aşkına açılması ya da aşırı dürüst davranması. Peki bu durum sahiden de böyle mi işliyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu