USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Paris savaş alanına döndü! Terör örgütü PKK yandaşları otobüs durağının camlarını tuzla buz etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 3 kişinin öldüğü saldırının ardından terör örgütü PKK yanlısı göstericiler sokakları savaş alanına çevirdi. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı ve PKK paçavralarını ellerine alarak polise saldıran provokatörlere ait b

Paris savaş alanına döndü! Terör örgütü PKK yandaşları otobüs durağının camlarını tuzla buz etti
25-12-2022 13:09
Google News

Terör ÖZETİ| örgütü PKK yanlıları, Fransa'nın başkenti Paris'te 3 kişinin ölmesine neden olan silahlı saldırıyı protesto gerekçesiyle şiddet eylemleri gerçekleştirdi.

CUMHURİYET MEYDANI'NDA TOPLANDILARBinlerce terör örgütü PKK taraftarı TSİ 14.00 sularında Paris'te Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI SİMGELEYEN PAÇAVRALAR TAŞIDIMeydanın yakınındaki Tremple Bulvarı'nda terör örgütü PKK yanlısı sloganlar atan saldırganlar, elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı ile terör örgütü PKK'yı simgeleyen paçavraları taşıdı.

KALDIRIM TAŞLARIYLA POLİSE SALDIRDILARTerör örgütü yanlısı saldırganlar, kaldırım taşlarını sökerek polise, etraftaki ev ve dükkanlara fırlattı. İnternete düşen bir videoda ise terör örgütü PKK yandaşlarının ellerine geçirdikleri sopa ve birtakım eşyalarla yol üzerinde bulunan bir otobüs durağının camlarını tuzla buz ettikleri anlar yer aldı.

Erdem Aksoy Erdem Aksoy Gündem Editörü Haberler.com - Güncel
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu