USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Panora AVM’ye 350 bin TL ceza

Kiracıları ile davalık olan ve davayı kaybeden Panora AVM'ye Ticaret Bakanlığı soruşturma başlatmıştı. Benzer soruşturmalar 4 ayda sonuçlanırken 1 yıldır bitmeyen bu soruşturma gazetemizin olayı duyurmasının ardından sonuçlandı ve Panora AVM'ye 351 bin liralık idari para c

Panora AVM’ye 350 bin TL ceza
10-04-2023 05:08
Google News

Alışveriş ÖZETİ| merkezleri (AVM) ile kiracılar arasında yaşanan sorunlar tüm önlemlere karşın devam ediyor. Daha önce kiracıları ile davalık olan ve davayı kaybeden Panora AVM’ye Ticaret Bakanlığı soruşturma başlatmıştı. Benzer soruşturmalar 4 ayda sonuçlanırken Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da ortağı ve yönetim kurulu başkanı olduğu Panora AVM’de bu soruşturma 1 yıldır devam ediyordu.

SPK’YE BAŞVURACAKLAR

Gazetemizin olayı duyurmasının ardından soruşturma sonuçlandı. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nün yaptığı soruşturma sonucunda Panora AVM’nin sahibi Panora GYO ortak gider paylaşımı ve ortak giderlerin kiracılara beyanı konularında kusurlu bulundu. 351 bin liralık idari para cezası kesildi. Soruşturmayı başlatan kiracı Mustafa Avcı, “Şirket halka açık olduğu için Sermaye Piyasaları Kurulu’na da şikâyet edeceğim” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla'nın Cybertruck Hamlesi Üretim Darboğazına Takıldı
Tesla'nın Cybertruck Hamlesi Üretim Darboğazına Takıldı

Tesla'nın uzun zamandır beklenen Cybertruck modeli, üretim darboğazları nedeniyle talepleri karşılamayabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu