USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Palworld, PS5'e Geldi: İşte Türkiye Fiyatı

Sony, ilk çıktığında dünyayı kasıp kavuran Palworld'ü sürpriz bir şekilde PlayStation 5'e getirdi. İşte oyunun PS5 versiyonunun Türkiye fiyatı.

Palworld, PS5'e Geldi: İşte Türkiye Fiyatı
25-09-2024 22:42
Google News

Sony, ÖZETİ| salıyı çarşambaya bağlayan gece PlayStation için bir State of Play etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte PlayStation’a gelecek birçok yeni oyun gösterilirken birkaç sürpriz duyuru da yapıldı. Bunlardan biri, ilk çıktığında dünyayı kasıp kavuran Palworld ile ilgiliydi.

Şirket, Plaworld’ün bugün itibarıyla PlayStation 5 için çıkış yaptığını duyurdu. Oyun, şu anda PS Store’dan satın alınabiliyor.

Palworld’ün 1.015 TL’lik fiyatı var

Palworld’ün PS sürümüne buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyun, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de satışa çıkmış durumda. Fiyatı ise 1.015 TL olarak açıklandı. Yalnızca PlayStation 5 için çıktığının tekrar altını çizelim.

Pocketpair tarafından geliştirilen Palworld Pokemon tarzı karakterlerin yer aldığı, açık dünya türünde bir hayatta kalma oyunu. Oyunda Pals isimli bu gizemli yaratıklarla sakince yaşayabilir veya kaçak avcılık çetesini kovmak için hayatınızı riske atabilirsiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta Quest 3'e dev indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro tarih oldu
Meta Quest 3'e dev indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro tarih oldu

Meta Quest 3'e yüzde 23'lük kalıcı indirim geldi! Quest 2 ve Quest Pro ise artık üretilmeyecek. İşte detaylar...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu