USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Pakistan'da yolcu otobüsü hendeğe düştü! 12 kişi öldü, 54 kişi yaralandı

Pakistan'ın doğusundaki Pencap eyaletinin Chakwal bölgesinde bir otobüsün hendeğe düşmesi sonucu en az 12 yolcu öldü, 54 yolcu da yaralandı. Otobüsün bir düğüne katıldıktan sonra başkent Lahor'a doğru yola çıktığı sırada karşı yönden gelen 3 otomobile çarparak savruld

Pakistan'da yolcu otobüsü hendeğe düştü! 12 kişi öldü, 54 kişi yaralandı
20-02-2023 10:14
Google News

ÖZETİ| Pakistan'da bir yolcu otobüsünün hendeğe düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında en az 12 yolcu hayatını kaybederken, 54 yolcu da yaralandı.

KARŞI YÖNDEN GELEN 3 ARACA ÇARPTIKurtarma ekipleri, kazanın Kallar Kahar mevkii yakınlarındaki otobanda meydana geldiğini, fren arızası nedeniyle karşı şeride geçen otobüsün karşı yönden gelen üç araca çarptığını ve nihayetinde şarampole yuvarlanarak hendeğe düştüğünü söyledi.

4 YOLCUNUN DURUMU AĞIRKurtarma görevlilerinin olay yerine ulaşarak kazazedeleri hastanelere kaldırdığı belirtilirken, yaralanan yolculardan dördünün durumunun ağır olduğu ifade edildi.

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARDIKurtarma servisinden yapılan açıklamaya göre, otobüsteki talihsiz yolcular, bir düğüne katıldıktan sonra Pencap eyaletindeki Rawalpindi kentinden eyalet başkenti Lahor'a geri dönüyorlardı.

Kaynak: Xinhua / Güncel Pakistan Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung Galaxy S24 FE elimizde!
Samsung Galaxy S24 FE elimizde!

Samsung, merakla beklenen Galaxy S24 serisinin en yeni üyesi Galaxy S24 FE'yi (Fan Edition) resmen duyurdu. Galaxy S24 FE elimizde!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu