USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Özlem Kalkan Reeder Bilişim'e CEO olarak atandı

Reeder Bilişim sürdürülebilir bir gelecek ve global çapta bir büyüme için yeniden yapılanmaya giderek CEO olarak teknoloji alanında kadınlara ve kız çocuklarına ilham olan Özlem Kalkan'ı atandı

Özlem Kalkan Reeder Bilişim'e CEO olarak atandı
06-09-2023 17:18
Google News

Halka ÖZETİ| arza hazırlanan Türkiye’nin öncü akıllı cihaz üreticisi Reeder, sürdürülebilir bir gelecek ve global çapta bir büyüme için yeniden yapılanmaya gidiyor. Bu kapsamda en yeni teknolojileri son kullanıcı ile en hızlı ve en doğru kanaldan buluşturmaya odaklı Reeder Bilişim’e CEO olarak Özlem Kalkan atandı.

Sabancı Üniversitesi Mikroelektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Kalkan, işletme ve telekomünikasyon çift dal yüksek lisansı yanısıra INSEAD’da executive MBA yüksek lisans programını tamamladı. Telekom ve teknoloji sektörlerine yön veren Türk Telekom ve SabancıDx gibi şirketlerde üstlendiği üst düzey görevlerle sektörde 20 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Kalkan, aynı zamanda, Teknolojide Kadın Derneği, Yönetim Kurulunda Kadın Derneği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda aktif görev alıyor. Bugüne kadar teknoloji alanında kadınlara ve kız çocuklarına ilham olan Özlem Kalkan, Reeder çatısındaki yeni görevi ile birlikte Reeder markasının kuruluş değerlerinden olan kadının güçlenmesi temasına ve teknolojide kız çocuklarının yetiştirilmesine de katkıda bulunacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu