USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Özgür Özel kabul etti: CHP anketlerinde düşüş

CHP lideri Özgür Özel, anketlerde partisine verilen desteğin düştüğünü söyledi. Özel, 'Bizim yaptırdığımız ankette daha önce 4,5 puan öndeyken, 3 puan öndeyiz' dedi.

Özgür Özel kabul etti: CHP anketlerinde düşüş
09-10-2024 12:17
Google News

ORC ÖZETİ| Araştırma’dan ‘Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?’ anketi

GALERİNİN DEVAMI <p>ORC Araştırma, eylül ayında 4 bin 280 kişiyle yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. </p><p>Ankette katılımcılara, <strong>sorusu soruldu.

"><p><strong>Anketin sonuçları ise şöyle:</strong></p><p> </p><p>Diğer: <a href=Yüzde 2,8.

"><p>TİP: Yüzde 1,4</p><p>Büyük Birlik Partisi: Yüzde 2,3</p><p> </p><p>Zafer Partisi: Yüzde 3,6</p><p> </p><p>İYİ Parti: Yüzde 3,9</p><p>Yeniden Refah Partisi: Yüzde 4,9</p><p>DEM Parti: Yüzde 8,5</p><p>MHP: Yüzde 11,4</p><p>CHP: Yüzde 30,3</p><p>AK Parti: Yüzde 30,9</p><p><span data-style=Bu sonuçlara göre AK Parti ve CHP arasındaki oy farkı 0,6 oldu.

">

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Siyaset arkadaşlarımın, partimdeki bazı üyelerimin, televizyonların, gazetelerin çarpıtıcı haberlerinden üzülenlerin gönlünü kazanmam gerekiyor. Ben bunu yapmazsam, bu partiyi büyütemem.

CHP'NİN ANKETLERİNDE OY DÜŞÜŞÜ

Partimin irtifa kaybetmesini istemem. Bizim yaptırdığımız ankette daha önce 4,5 puan öndeyken, 3 puan öndeyiz. Niye 5 puan önde olmayalım? 

"UZLAŞMAYACAĞIZ"

Biz, kimsenin yaptığını ettiğini unutmuyoruz. Ne Erdoğan'la anayasa yapmaya niyetimiz var ne Erdoğan'la uzlaşmaya.

"BEDELİNİ BEN ÖDEYECEĞİM"

En sert muhalefeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Zaten bugüne kadar yapılmamış mitingleri, yapılmamış muhalefeti yapıp da sonra Meclis'te 26 milyon oy almış Cumhurbaşkanı'nı alkışladığımızda ne kaybediyoruz? Kaybediyorsak bedelini ben ödeyeceğim.

Arkadan saldıran birileri olursa onlar da saldıracak. Bu partinin birinci ve ikinci genel başkanının ne riskler aldığını herkes biliyor. Kolay bir işe soyunmadık. Özgür Özel olarak bütün sorumluluğa sahibim. 

CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I AYAKTA ALKIŞLAMASI

Erdoğan'ın şahsına değil, makama saygımızdan kalktık. Partinin ilk anda yüzde 62'si destekliyor. Dinleyince yüzde 72'si destekliyor. Derdimizi makul çoğunluğa anlatmışız. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
One UI 7'nin Beta Sürümü Herkese Gelecek!
One UI 7'nin Beta Sürümü Herkese Gelecek!

Samsung, çok beklenen One UI 7'nin beta sürümünün ilk başta açıklananın aksine sadece geliştiricilerle sınırlı kalmayacağını, herkese geleceğini duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu