USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Özgür Özel'den Erdoğan'a çağrı: Ver o küfeyi biz taşıyalım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekli maaşının asgari ücrete yükseltilmesi çağrısı yapan CHP için "Bunların sırtında küfe yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da "Ver o küfeyi ver, biz taşıyalım" diye seslendi.

Özgür Özel'den Erdoğan'a çağrı: Ver o küfeyi biz taşıyalım
23-07-2024 15:58
Google News
CHP ÖZETİ| Genel Başkanı Özgür Özel, emekli maaşının asgari ücrete yükseltilmesi çağrısı yapan CHP için "Bunların sırtında küfe yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da "Ver o küfeyi ver, biz taşıyalım" diye seslendi.Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Özel, ekonominin durumuna ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'ye eleştirilerde bulundu.

Bahçeli'nin "CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır" açıklamasına yanıt veren Özel, MHP'ye oy verenlere "Devlet Bey’in dediklerini cüzdanınızda görmüyorsanız, sizin yeriniz sözde milliyetçilerin yanı değil, bu milletin derdi ile dertlenen Türkiye İttifakı’nın içidir" diye seslendi.

Özel, Erdoğan'a da "Emekli maaşının bir asgari ücret olması gerektiğini söyledik, Tayyip Bey buna dertlenmiş. Demiş ki 'bunların sırtında küfe' yok. Aslında ben de onu söylüyorum. Ben küfeyi istiyorum. CHP olarak küfeyi istiyoruz" diye yanıt verdi. 

CHP lideri, AK Parti'nin sokak hayvanlarının uyutularak öldürülmesinin önünü açan yasa teklifine karşı da tavılarının net olduğunu vurgulayarak "Ötenazi kelimesi çıkarılınca sorun çözüldü sanmayın" dedi. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung'un IFA 2024'deki Duyurduğu Ürünler
Samsung'un IFA 2024'deki Duyurduğu Ürünler

Samsung, IFA 2024'te AI destekli ev aletleri, yeni Galaxy Book bilgisayarlar ve Music Frame ile teknoloji dünyasında dikkat çekti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu