USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özgür Özel'den dikkat çeken 15 Temmuz açıklaması! Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

CHP lideri Özgür Özel, isim vermeden eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. 15 Temmuz darbe girişimine 'tiyatro' diyenler için "Ya gerçeklikten kopmuştur ya da eksik akıllıdır" ifadelerini kullanan Özel, "Bunu söylemek Türkiye'ye yapılmış en büyük kö

Özgür Özel'den dikkat çeken 15 Temmuz açıklaması! Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı
30-07-2024 10:52
Google News
CHP ÖZETİ| lideri Özgür Özel, isim vermeden eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. 15 Temmuz darbe girişimine 'tiyatro' diyenler için "Ya gerçeklikten kopmuştur ya da eksik akıllıdır" ifadelerini kullanan Özel, "Bunu söylemek Türkiye'ye yapılmış en büyük kötülüktür" dedi.Abone ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı hain darbe girişimiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat'a konuşan Özgür Özel, isim vermeden eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu darbe girişimiyle ilgili yaptığı açıklamaları üzerinden eleştirdi.

FETÖ'cü hainlerin darbe girişimini 'tiyatro' olarak nitelendirenlere tepki gösteren Özgür Özel, "Bu bir tiyatro' diyorlardı. Anında karşı çıktım. Dedim ki; 'Kardeşim, bal gibi darbeydi. Buna tiyatro diyen ya gerçeklikten kopmuştur ya da eksik akıllıdır. Ve devam ettim; 'Buna tiyatro demek kadar, Türkiye'ye yapılmış en büyük kötülüktür" ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP lideri Özgür Özel'in bu sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kemikler, Uzun Yıllar Geçse Bile Neden Çürümez?
Kemikler, Uzun Yıllar Geçse Bile Neden Çürümez?

Ölüm gerçekleştikten sonra insan vücudu, 24 saat içinde aşamalı olarak çürümeye ve yok olmaya başlar. Ölümden ilk etkilenen organlar ise göz, beyin, mide ve bağırsaklar olur. Peki kemikler yıllar geçse bile neden çürümez ve yok olmaz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu