USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özgür Özel, 21 Ekim'de Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek

CHP lideri Özgür Özel, 21 Ekim Pazartesi günü 8 yıldır Edirne Cezaevi'nde terörden tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek.

Özgür Özel, 21 Ekim'de Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek
16-10-2024 14:42
Google News

Cumhuriyet ÖZETİ| Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine yapacağı beş günlük ziyaretinden önce Selahattin Demirtaş’la cezaevinde bir görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi.

CHP lideri, yaklaşık sekiz yıldır Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri bu ziyaret için Adalet Bakanlığı ile iletişime geçerek, ziyaret için başvuruda bulundu. Ziyaret pazartesi (21 Ekim) gerçekleştirecek.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ NEDEN TUTUKLANDI?

Selahattin Demirtaş, 4 Kasım 2016'da HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve dokuz HDP'li milletvekili ile birlikte Türkiye Anayasası'na göre, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "terör örgütü üyesi olmak", "silahlı terör örgütüne üye olmak", "örgüt adına suç işlemek" iddialarıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak Edirne F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Termoslar, Sıcak Tutmaktan Çok Soğuk Tutmakta Daha mı İyi?
Termoslar, Sıcak Tutmaktan Çok Soğuk Tutmakta Daha mı İyi?

Termos, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin oldukça sık kullanılır. Ancak insanların çoğu, termosların içecekleri sıcak tutmaktan çok soğuk tutmada çok daha başarılı olduğunu düşünür. Peki işin aslı nedir?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu