USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Özel'den Erdoğan'a "SGK borcu" yanıtı: Hiç bu işlere kalkışma

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, SGK borçlarının belediyelerden tahsiliyle ilgili söylediği, "CHP, borçlarının üstüne yatmak için abuk sabuk işler yapıyorlar." sözlerine CHP lideri Özgür Özel'den yanıt verdi.

Özel'den Erdoğan'a
27-07-2024 20:03
Google News
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan'ın, SGK borçlarının belediyelerden tahsiliyle ilgili söylediği, "CHP, borçlarının üstüne yatmak için abuk sabuk işler yapıyorlar." sözlerine CHP lideri Özgür Özel'den yanıt verdi.Abone ol

SGK borçlarının belediyelerden tahsiliyle ilgili, "CHP, borçlarının üstüne yatmak için abuk sabuk işler yapıyorlar." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yanıt gecikmedi. Özel, "Haciz koyarım.' Koy. Vatandaş da hizmete kimin engel olduğunu görür. Hesap yapıyormuş, akla bak. Bak Tayyip Erdoğan, hiç bu işlere kalkışma. Gerekirse başta genel başkan, bütün milletvekilleri 1 milyon 600 bin CHP'li ellerimizle o çöpü toplarız. Yine sana kendimizi muhtaç etmeyiz." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: BORÇLARININ ÜSTÜNE YATMAK İÇİN ABUK SABUK İŞLER YAPIYORLAR

SGK borçlarının belediyelerden tahsiliyle ilgili tartışmalar alevlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak, "Borçlarının üstüne yatmak için abuk sabuk işler yapıyorlar. Bilhassa CHP'nin Sayın Genel Başkanı her açıklamasıyla kendini ve partisini gülünç durumlara düşüyor" sözlerine yanıt gecikmedi.

ÖZEL: DEVLET ELİYLE YALAN ATIYORLAR

Gemlik Belediyesi binasının önünde gerçekleştirilen halk buluşmasında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel sert ifadeler kullandı. Özel şunları söyledi: "Bu rakamların içinde AK Parti'den aldığımız bütün belediyelerin ödemediği SGK primleri var. Devlet eliyle yalan atıyorlar. Hem SGK'da hem vergide. Kendi dönemimizle ilgili hiç borç bırakmıyoruz. Getireceksin Meclis'e kanunu. Oturacağız, konuşacağız. Geçmiş dönemden o yediğiniz, içtiğiniz, biriktirdiğiniz ve devlete ödemediğiniz o paraları bize ödetemezsiniz.

"HİÇ BU İŞLERE KALKIŞMA"

Onların faizlerini kaldıracaksın, anaparasını böldüreceksin. Herkese eşit davranacaksın. Onun üzerinden bu işleri yapacağız. 'Haciz koyarım.' Koy. Vatandaş da hizmete kimin engel olduğunu görür. Hesap yapıyormuş, akla bak. 'Belediyenin bütün arabalarını bağlayın. Çöpleri toplayamasınlar. Patlayan kanalizasyona gidemesinler.' diyor. 'Ortalığı çöp götürüyor.' deyip siyaset yapacakmış. Bak Tayyip Erdoğan, hiç bu işlere kalkışma. Gerekirse başta genel başkan, bütün milletvekilleri 1 milyon 600 bin CHP'li ellerimizle o çöpü toplarız. Yine sana kendimizi muhtaç etmeyiz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gelecekte Klimalar Bir Nevi Pil Gibi Çalışabilir mi?
Gelecekte Klimalar Bir Nevi Pil Gibi Çalışabilir mi?

Sıcak yaz günlerinde klima kullanmadan durmak neredeyse imkânsız. Üstelik artan bu klima kullanımı da elektrik talebini ciddi bir şekilde artırıyor. Bu durum da bazı bölgelerde elektrik kesintisine bile neden olabiliyor. Ancak merak etmeyin, buna da bir çözüm bulundu!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu