USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Özdağ'dan İmamoğlu'na: Rezilliğin temsilcisi

Muhacirlere yönelik provokatif söylemleriyle gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bu defa gündemi siyasetti. Özdağ, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek, "Siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor" dedi.

Özdağ'dan İmamoğlu'na: Rezilliğin temsilcisi
28-11-2022 12:21
Google News

Önce ÖZETİ| MHP'den, daha sonra İyi Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ, kurucusu olduğu Zafer Partisi'yle polemiklerle adından söz ettiriyor. Sürekli Türkiye'ye sığınan muhacirleri hedef göstermesiyle ismini kamuoyunda telaffuz ettiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında bu defa muhalefet temsilcilerine yüklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "rezil" yakıştırması yapan Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden İmamoğlu'na da sert sözler sarf etti.

ZP lideri Özdağ, "Bana iktidarın bir rezilliğini söyleyip İmamoğlu'nun rezilliğini haklı çıkartamazsınız ki. Biz de diyoruz ya ikisi de rezil. İmamoğlu da siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor, Erdoğan da siyasal anlamda rezilliği temsil ediyor. Onun için diyorum ya CHP'deki Erdoğan'dır İmamoğlu." diye konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu