USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özcan Yılmaz’ın ilk enstrümantal parçası Pandora yayınladı

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde orkestra sanatçısı olan Özcan Yılmaz, farklı alanlarda edindiği tecrübeleri ve birikimini bestelerine aktararak enstrümantal müziğe yeni bir perspektif kazandırıyor.

Özcan Yılmaz’ın ilk enstrümantal parçası Pandora yayınladı
08-07-2022 17:58
Google News
Özcan ÖZETİ| Yılmaz’ın tamlık ve mükemmelliğin hem fiziksel hem de ruhsal sayısı olan yedinin gizeminden yola çıkarak oluşturduğu yedi parçalık albümünün ilk enstrümantal parçası Pandora dinleyicilerle buluştu.

Müziğini ‘Neoklasik’ olarak tanımlayan Özcan, geleneksel müzik ruhunu modern tekniklerle donatıp genç-yaşlı tüm nesillerin zihninde yeniden gerçek müziğin tohumlarını ekmeyi ve dünya müzik piyasasını domine eden, enstrümantal müziğin konumunu belirleyen bir noktaya gelmeyi hedefliyor.

Özcan Yılmaz “Pandora 7 parçadan oluşan bir serüvenin ilk adımı ve hatırladığım kadarıyla en eski parçalarımdan biri, sanırım bu sebeple onunla başlamak istedim bu yolculuğa. Kendimi ve sınırlarımı keşfettiğim yapabileceklerimi tüm samimiyetimle gözler önüne serdiğim bu çalışma yoğun melodisi zengin orkestrasyonu ve ihtişamlı ritimleri ile dinleyenlere yeni nesil bir müzik anlayışı sunmayı hedefliyor” dedi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI Yeni
OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

OpenAI, kullanıcıların kodlama projelerinde daha verimli çalışmasını sağlamak için yeni "Canvas" arayüzünü duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu