USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Otomotiv sektöründe piyasa değeri/defter değeri oranı en düşük şirketler

Otomotiv sektöründe piyasa değeri/defter değeri oranı en düşük şirket Doğuş Otomotiv oldu.

Otomotiv sektöründe piyasa değeri/defter değeri oranı en düşük şirketler
08-08-2023 12:37
Google News

BORSAGUNDEM.COM

ÖZETİ|

Otomotiv sektöründe piyasa değeri/defter değeri oranı en düşük 10 şirket ve fiyat kazanç oranları aşağıda sıralanmıştır. İşte o şirketler:

1) Doğuş Otomotiv(#DOAS)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 1. Şirket Doğuş Otomotiv oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 4,51 seviyesinde bulunuyor.

2) Tofaş Oto. Fab.(#TOASO)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 2. Şirket Tofaş Oto. Fab. oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 9,58 seviyesinde bulunuyor.

3) Türk Traktör(#TTRAK)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 3. Şirket Türk Traktör oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 15,30 seviyesinde bulunuyor.

4) Ford Otosan(#FROTO)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 4. Şirket Ford Otosan oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 12,30 seviyesinde bulunuyor.

5) Tümosan Motor ve Traktör(#TMSN)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 5. Şirket Tümosan Motor ve Traktör oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 4,81 seviyesinde bulunuyor.

6) Anadolu Isuzu(#ASUZU)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 6. Şirket Anadolu Isuzu oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 5,71 seviyesinde bulunuyor.

7) Karsan Otomotiv(#KARSN)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 7. Şirket Karsan Otomotiv oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 5,86 seviyesinde bulunuyor.

8) Otokar(#OTKAR)

BIST 30 Endeksi'nde Piyasa Değeri/Defter Değeri Oranı en düşük 8. Şirket Otokar oldu. Şirketin Piyasa Değeri/Defter Değeri oranı 21,52 seviyesinde bulunuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Manisa'da kuruyan Marmara Gölü'nde bilimsel inceleme yapıldı
Manisa'da kuruyan Marmara Gölü'nde bilimsel inceleme yapıldı

Manisa'da 2021 yılında kuruyan Marmara Gölü'nün yeniden su tutması için yürütülen çalışmalar kapsamında bir grup bilim insanı, bölgede inceleme yaptı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu