USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Otomobilin bagajında yakalandı! Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Erzurum’da göçmen kaçakçılarına göz açtırmamaya devam ediyor. Ekiplerin yaptığı operasyonda otomobilin bagajında bir göçmen yakalandı. Olayın şüphelisi bir şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Otomobilin bagajında yakalandı! Tutuklanarak cezaevine gönderildi
29-07-2024 17:13
Google News
Erzurum’da ÖZETİ| göçmen kaçakçılarına göz açtırmamaya devam ediyor. Ekiplerin yaptığı operasyonda otomobilin bagajında bir göçmen yakalandı. Olayın şüphelisi bir şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.Abone ol

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığı suçunun men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, düzensiz göçmenleri sınır illerden alarak batı illerine sevkini sağlayan bir araç tespit edildi.

Söz konusu otomobil uygulama noktasında durdurularak yapılan kontrollerde aracın bagaj kısmında ülkeye illegal giriş yapan bir kaçak göçmen yakalandı. Olayın şüphelisi bir şahıs ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HONOR Magic 7 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı
HONOR Magic 7 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı

HONOR'un yeni amiral gemisi telefonu Magic 7 Pro, kanlı canlı görüntülendi. Tasarım konusunda pek değişiklik olmayacağı görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu