USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Otobüsçülerden çocuğa 'namaz' dayağı!

17 yaşındaki M.A.B., Merzifon'da verilen molada namaz kılmak istediği için otobüs şoförü ve muavin ile birlikte 2-3 kişi tarafından darp edildi. Çocuğun otogar polisine giderek şikayetçi olması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otobüsçülerden çocuğa 'namaz' dayağı!
01-10-2024 22:48
Google News

Haber7

19 ÖZETİ| Eylül günü Ankara'dan Samsun’a seyahat eden 17 yaşındaki M.A.B. isimli çocuk, Amasya’nın Merzifon ilçesinde verilen molada, akşam namazı kılmak için otobüs şoföründen izin istedi. Çocuğa tepki gösteren şoför ve muavin tarafından şiddete maruz kaldığını belirten çocuk, polis merkezine gidip şikayette bulundu.

"BU KADAR İNSAN SENİ Mİ BEKLEYECEK" DEYİP DARP ETTİ

M.A.B.'nin ifadesine göre, şehirlerarası otobüsle seyahat ederken Amasya'nın Merzifon ilçesinde verilen 5 dakikalık mola sırasında otobüs şoförü Mustafa K.'den akşam namazını kılmak için izin istedi. Şoförün "Bu kadar insan seni mi bekleyecek, namazını otobüste kıl." diyerek olumsuz cevap vermesi üzerine, M.A.B. otobüsten şoför tarafından engellenmek istendi. Şoförün kendisine vurmak için elini kaldırdığını kaydeden çocuk, kolunu tutarak engellemeye çalıştığını söyledi.

BOĞAZINI SIKIP YÜZÜNE YUMRUK ATTI

İfadesinde M.A.B., otobüsten indikten sonra şoförün kendisinin boğazını sıkıp yumruk attığını, perondaki birkaç kişi ve muavinin de olaya karışarak tekme ve tokatlarla saldırdığını, yere fırlatıldıktan sonra karın boşluğuna darbeler aldığını belirtti.

YOL BOYUNCA SİNKAFLI KÜFÜR

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle olayın sona erdi. Ancak yol boyunca şoför ve muavin tarafından sinkaflı küfür ve hakaretlere maruz kaldığını söyledi. 

VALİZİNİ İSTEDİ, BİR KEZ DAHA DARP EDİLDİ

Samsun’a vardıklarında valizini isteyen çocuk, şoför tarafından bir kez daha darp edildi. Bunun üzerine otobüsçülerin darp ettiği çocuk, otogar polisine giderek şikayetçi oldu.

BABADAN SERT TEPKİ

M.A.B.’nin babası Ercan B., oğluna yapılan bu saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken baba, saldırıya karışan çalışanlarla ilgili firmanın gereğini yapmasını istedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla, İstanbul'da yeni Pop-up mağazasını açtı!
Tesla, İstanbul'da yeni Pop-up mağazasını açtı!

Tesla, Türkiye'de yatırımlarını genişletmeye devam ediyor. İşte Vadi İstanbul'da açılan Tesla Pop-Up Mağazası ve ilk görüntüler.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu