USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖSYM, çeşitli kadrolarda 30 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 30 sözleşmeli personel istihdam edeceğini açıkladı.

ÖSYM, çeşitli kadrolarda 30 sözleşmeli personel alacağını duyurdu
20-04-2023 10:08
Google News

Ölçme, ÖZETİ| Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), farklı alanlarda 30 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvurular 4 Mayıs'a kadar devam edeceği belirtilirken, 

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ÖSYM Başkanlığı tarafından 30 sözleşmeli personel alımı için yeni karar yayımlandı. 6 Nisan'da yayımlanmış 30 personel ilanına göre farklı kadrolarda personel alınacağı duyurulmuştu. Ancak 6 Nisan'da gelen ilan ile personel alımı ilanının iptal kararı gelmişti. Bu kapsamda ilan bugün tekrar duyuruldu. 

Bugün yayımlanan yeni karara göre, ÖSYM, sözleşmeli 5 büro personeli, 15 destek personeli, 10 koruma ve güvenlik görevlisi personeli alacak. Adaylar, başvurularını e-Devlet uygulamasında ÖSYM-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ile Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapabilecek.

Başvurular, bugünden itibaren 4 Mayıs'a kadar alınacak. Posta yolu ile veya şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?

Gökyüzünden düşen yağmur damlaları yüzünüze vurduğunda tadını aldığınız oldu mu? Muhtemelen olmadı, çünkü yağmur suyunun bilinenin aksine tuzlu bir tadı yok.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu