USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Osayi Samuel'den transfer iddialarına cevap niteliğinde paylaşım

Tüm Spor - Fenerbahçe ile henüz yeni sözleşme imzalamayan Bright Osayi-Samuel, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Nijeryalı futbolcunun paylaşımı, Galatasaray iddialarına cevap olarak yorumlandı.

Osayi Samuel'den transfer iddialarına cevap niteliğinde paylaşım
10-10-2024 09:37
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| yönetiminin sözleşme uzatma görüşmeleri yaptığı Osayi Samuel hakkında Galatasaray iddiaları ortaya atıldı. Osayi Samuel'in 2.5 milyon Euro maaş istediği ve Sarı-Lacivertli kulüple anlaşamazsa Galatasaray'a gidebileceği konuşuluyordu.

OSAYİ SAMUEL'DEN PAYLAŞIM

Nijeryalı oyuncudan iddialara cevap niteliğinde bir paylaşım geldi. Osayi-Samuel 'sus' işareti yapan yüz emojisinin yanına sarı-lacivert kalpleri not düştü.

FENERBAHÇE KARNESİ

2020-2021 yılının ara transfer döneminde Nijeryalı oyuncu, İngiltere'nin QPR takımında 508 bin Euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Şu ana kadar sarı-lacivertli formayla 145 resme maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, 7 gol ve 14 asistlik bir performans ortaya koydu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Böcekler Neden Kemik Yemezler?
Böcekler Neden Kemik Yemezler?

Bir etin üzerine toplanan böcekleri, onu saatler içinde bitirdiklerini görüyoruz. Peki ortada kalan kemiklere ne oluyor dersiniz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu