USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Onur Bulut, Rams Başakşehir'e transfer olmaya yakın

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kısa zaman içinde bir ayrılık yaşanabilir. Siyah-beyazlı takımın deneyimli sağ beki Onur Bulut, Rams Başakşehir'e transfer olmaya yakın.

Onur Bulut, Rams Başakşehir'e transfer olmaya yakın
29-07-2024 19:47
Google News
Transfer ÖZETİ| çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kısa zaman içinde bir ayrılık yaşanabilir. Siyah-beyazlı takımın deneyimli sağ beki Onur Bulut, Rams Başakşehir'e transfer olmaya yakın.Abone ol

Hızlı bir transfer dönemi geçiren Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta Onur Bulut ile yollar ayrılıyor. 

BeIN Sports'un haberine göre; İki sezondur Beşiktaş formasını giyen Onur Bulut, bir başka İstanbul ekibi Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

30 yaşındaki bek oyuncusunun transferi için geri sayıma geçilirken, Onur Bulut'un bonservisi ile birlikte Rams Başakşehir'e katılacağı öğrenildi.

Siyah beyazlı ekip ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Bulut, geçen sezon 42 maçta süre almış ve 1 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kaptanlar ve Pilotlar
Kaptanlar ve Pilotlar "Mayday" Terimini Neden Kullanırlar?

Denizciler ve pilotlar özelinde kullanılan bazı teknik terimler veya kelimeler vardır. “Help”, “Danger” veya “SOS” bunlardan yalnızca bir kısmıdır. Ancak yaygın olarak kullanılan bir diğer kelime ise “Mayday”dir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu