USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

One UI 7'nin Nasıl Görüneceği Belli Oldu [Video]

One UI 7 ile çalışan bir Samsung Galaxy S24 Ultra'nın kullanıcı arayüzü görüntülendi. Paylaşılan video, geçmiş sızıntıların doğru olduğunu ortaya koydu.

One UI 7'nin Nasıl Görüneceği Belli Oldu [Video]
25-10-2024 10:58
Google News

Güney ÖZETİ| Koreli teknoloji devi Samsung'un Android 15 tabanlı One UI 7 üzerindeki çalışmaları devam ederken, meraklı kullanıcıları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Bir YouTube kanalı, One UI 7 ile çalışan bir Galaxy S24 Ultra'nın nasıl görüneceğine dair bir video paylaştı.

Samsung, One UI 7'yi henüz kullanıcılara sunmadı. Hatta şirketin açıklamasına göre Android 15 tabanlı arayüz, 2025'in ilk çeyreği itibarıyla piyasaya sürülecek. İşte "Mobile Wala Bhai" isimli kanalın paylaştığı video, bu arayüzün nasıl görüneceğine dair detaylı bir bakış atmamızı sağlıyor.

Yeni simgeler, bildirimler ve dahası

One UI 7

Daha önce ortaya çıkan bilgiler, One UI 7'nin bazı özelliklerini zaten ortaya çıkardı. Bu bağlamda; yeni arayüz ile yeni uygulama simgelerinin geleceği, bildirim ve hızlı ayar panellerinde değişiklikler yapılacağı biliniyordu. İşte paylaşılan video, geçmişte yaşanan sızıntıların büyük oranda doğru olduğunu gözler önüne seriyor. Zira bahsi geçen yenilikler, paylaşılan videoda yer alıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Farlardaki Bu Delikler Birer Hata mı? Değilse İşlevi Ne?
Farlardaki Bu Delikler Birer Hata mı? Değilse İşlevi Ne?

Araba farlarınıza daha önce hiç detaylı baktınız mı bilmiyoruz ama bazılarınız küçük delikleri fark etmiş olabilir. Hatta bunun bir hata olduğunu da düşünebilirsiniz. Ancak bu minik deliklerin bazı işlevleri var.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu