USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

One UI 7 ne zaman ve hangi cihazla birlikte geliyor?

Samsung One UI 7 güncellemesiyle ilgili önemli ayrıntılar verildi. Yeni Android 15 tabanlı arayüz, Galaxy S25 serisi ile birlikte geliyor.

One UI 7 ne zaman ve hangi cihazla birlikte geliyor?
09-10-2024 14:58
Google News

Samsung'un, ÖZETİ| merakla beklenen One UI 7 güncellemesiyle ilgili önemli detaylar paylaşıldı. Yeni arayüz, Android 15 tabanlı olarak gelecek ve 2025’in başında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy S25 serisi ile birlikte tanıtılacak. Fakat, çok yakında ise genel beta sunularak, isteyen herkese yeni sürümü deneme fırsatı verilecek. İşte detaylar…

One UI 7, 2025 yılının başında Samsung Galaxy S25 ile birlikte sunulacak

Kullanıcılar için en heyecan verici gelişmelerden biri, Samsung’un One UI 7 için genel beta programını da başlatacak olması. Şirket, daha önce sadece geliştiricilere özel olması planlanan beta programını, kullanıcıların yoğun ilgisi ve talepleri doğrultusunda genişletme kararı aldı.

Beta sürecine dair detaylar ise henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak, Samsung yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre, beta sürümünün yıl sonunda geliştiricilere açılması ve ardından genel kullanıcıların 2025’in başlarında erişim sağlayabilmesi planlanıyor.

One UI 7, iPhone benzeri arayüzle geliyor! İşte ilk görüntü

One UI 7, iPhone benzeri arayüzle geliyor! İşte ilk görüntü

Samsung One UI 7.0 güncellemesi için geri sayım başladı. Son olarak yenilenmiş Hızlı Ayarlar arayüzü internete sızdırıldı.

Bu süreçte, Samsung Members uygulaması üzerinden beta programının başlamasıyla ilgili duyurular yapılacak ve katılım sağlamak isteyen kullanıcılar bilgilendirilecek. One UI 7, yalnızca görsel değişiklikler getirmekle kalmayacak, kullanıcı deneyimini zenginleştirecek önemli özellikler de sunacak.

Samsung, bu yeni sürümünde daha gelişmiş kişiselleştirme seçenekleri göreceğiz. Özellikle yeni Galaxy AI özellikleri, cihazların kullanıcı alışkanlıklarına daha iyi adapte olmasını sağlayacak. Yani, daha akıllı ve kişisel bir kullanım deneyimi görmeyi bekliyoruz.

Android ekosisteminde fark yaratmayı planlayan Samsung, beta programıyla kullanıcılarının geri bildirimlerini alarak daha kararlı ve kullanıcı dostu bir arayüz sunmayı amaçladıklarını belirtti. Bakalım, yeni arayüz ile Samsung, mobil işletim sistemlerinde ne kadar ileriye gidebilecek? Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Read this news article in EnglishAndroid 15 özelliklerisamsung galaxy one ui 7
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çinliler Neden Hamam Böceklerini Çiftliklerde Yetiştiriyor?
Çinliler Neden Hamam Böceklerini Çiftliklerde Yetiştiriyor?

Hepimiz evin içinde bir hamamböceği görse koşarak kaçar ya da onu uzaklaştırmanın en kestirme yolunu ararız. Biz böyle düşünüyorken Çin’in sırf hamam böceklerini üretmek için bir fabrikası olduğunu söylesek?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu