USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ömer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdiler

Ömer 8.bölüm fragmanında işin peşini bırakmayan Ömer, Gamze’ye sevmediği bir adamla evlenmemesi adına baskı uygular. Ömer yeni bölüm fragmanında Gamze’nin üstüne gitmemesi gerektiğini dile getiren Süreyya'nın kardeşi belki sevdiği başka biri olduğunun imasını yapar.

Ömer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdiler
07-03-2023 10:32
Google News

Ömer ÖZETİ| 8.bölüm fragmanında Ömer’in, ‘’Sen o çilingir dükkanına girdiğinde başladı her şey. Yolumun nereye gittiğini bilmiyordum. Ama çok da umrumda değildi. Çünkü her şey o kadar güzeldi ki benim için.’’ itirafı ortalığı salladı.

Ömer yeni bölüm fragmanında Utanmaz arlanmaz olduğunu söyleyerek ateş püsküren annesi Gamze’nin yüzüne tokadı yapıştırır. Diğer taraftan ‘’Ağzından çıkanı kulağın duysun, bana böyle saçma sapan sorular sorma!’’ diyerek isyan bayraklarını kaldıran Nisa ile Emine arasında tartışmanın fitili ateşlenir.

Hiç beklemediği bir anda karşısında Süreyya ile kardeşini gören Ömer, ‘’Siz ne arıyorsunuz ki burada, siz beni takip mi ediyorsunuz?’’ diyerek tepkisini açıkça gösterir. Öte yandan kendisinin mutlu olmasını isteyip istemediğini soran Gamze Ömer'den, ‘’Yüzün gülecekse, mutlu olacaksa ben daha ne isterim!’’ yanıtını alır.