USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Olimpiu Morutan'ın menajeri Becali'den transfer açıklaması: Galatasaray 2 milyon Euro indi

Galatasaray'ın İtalya Serie B ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan'ın menajeri Giovanni Becali açıklamalarda bulundu. Becali, Morutan için Eğer mevcut sözleşmedeki 5,5 milyon euroda indirim yapmayı kabul ederlerse Morutan'ın bonservisi Pisa'ya geçebilir dedi.

Olimpiu Morutan'ın menajeri Becali'den transfer açıklaması: Galatasaray 2 milyon Euro indi
30-12-2022 23:18
Google News

Galatasaray'ın ÖZETİ| İtalya Serie B ekibi Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan'ın menajeri Giovanni Becali, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Becali, Galatasaray'ın Morutan'ın bonservisi için istediği 5,5 milyon Euro'da indirim yapması halinde oyuncunun bonservisiyle Pisa'ya transferinin mümkün olduğunu söyledi. Becali açıklamasında, "Galatasaray ile görüşüyorum, eğer mevcut sözleşmedeki 5,5 milyon euroda indirim yapmayı kabul ederlerse Morutan'ın bonservisi Pisa'ya geçebilir" ifadelerini kullandı.

Olimpiu Morutan

GALATASARAY İNDİRİM YAPARSA, MORUTAN SATILACAK

Sarı-kırmızılı kulübün 2 milyon Euro'luk indirim yapması halinde Morutan'ın bonservisiyle satılabileceğini söyleyen Becali, "Galatasaray'da ekonomik açıdan bazı küçük sorunlar var. Ocak ayında onlar için bir kaynak faydalı olacaktır. Galatasaray'ın 2 milyon Euro'dan vazgeçmesi ve Morutan'ın Pisa'ya transferi herkes için makul bir çözüm olacaktır" diye konuştu.

Galatasaray'la sözleşmesi 2026'ya kadar süren 23 yaşındaki Morutan bu sezon Pisa formasıyla çıktığı 17 maçta 4 gol 7 asist üretti.



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?

Yolda yürürken, araba kullanırken kısacası her dışarı çıktığımızda ayağımızın altındaki asfaltın neden sadece siyah olduğunu hiç merak ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu