USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Okul tatili uzatıldı mı? Okullar ne zaman, hangi tarihte açılacak? Okulların açılması ertelendi mi?

Kahramanmaraş merkezli depremin meydana gelmesi ile birlikte Okul tatili uzatıldı mı? Sorusu gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama sonrasında Okul tatili uzatıldı mı? Merak ediliyor. Peki, Okul tatili uzatıldı mı? Okullar ne zaman, hangi tarihte aç?

Okul tatili uzatıldı mı? Okullar ne zaman, hangi tarihte açılacak? Okulların açılması ertelendi mi?
08-02-2023 16:23
Google News

Okul ÖZETİ| tatili uzatıldı mı? Sorusu, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından en çok merak edilen sorular arasında yer aldı. Tüm ülkede 7 günlük yas ilan edilirken Okul tatili uzatıldı mı? Sorusuna dair araştırmalar da vatandaşlar tarafından devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama sonrasında son durum merak konusu. Peki, Okul tatili uzatıldı mı? Okullar ne zaman, hangi tarihte açılacak? Okulların açılması ertelendi mi?

OKUL TATİLİ UZATILDI MI? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle tüm Türkiye'de okulların 13 Şubat'a kadar tatil edildiğini açıkladı. Bakan Özer "Tüm Türkiye'deki iklim şartlarını göz önüne alarak ve deprem bölgelerinde çalışmaların iyi yürütülmesi amacıyla tüm Türkiye'de 13 Şubat'a kadar okulları tatil ediyoruz." diye konuştu.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? Şimdiye kadar gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda okulların açılacağı tarih olarak 13 Şubat olarak gösterilmekte. Ayrıca depremin oluşturduğu tahribata göre farklılık göstermesi ile ileri bir tarihe ertelenmesi ihtimaller dahilinde bulunmaktadır.

EKİPLER SEFERBER OLMUŞ DURUMDADünyanın birçok ülkesinden Türkiye'ye yardım ekibi gönderilirken, arama kurtarma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler enkaz altında kalanları kurtarmak için seferber olmuş durumda.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla günden güne eriyor: İşte beklenmedik gelişme!
Tesla günden güne eriyor: İşte beklenmedik gelişme!

Tesla cephesinde işler yolunda gitmemeye devam ediyor. Ünlü otomobil üreticisi, yönetim bazında bir deprem yaşamak üzere.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu