USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk'tan Zaha sözleri

Tüm Spor - Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Zaha transferini değerlendirdi.

Okan Buruk'tan Zaha sözleri
24-07-2023 19:58
Google News

Şampiyonlar ÖZETİ| Ligi'nde Zalgiris ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk  basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Okan Buruk iyi bir rakiple karşılaşacaklarını ifade ederken, "Rakibimiz için avantajlar var. Ligi devam eden bir takım ayrıca kendi alışık olduğu zeminde oynuyorlar. Biz ilk resmi maçımıza çıkıyoruz. Hafta içi akademimizin sahasında idman yaparak sentetik çime hazırlandık." dedi.

"Oyuncularıma güveniyorum" diyen Buruk, "Burada iyi bir sonuç alıp İstanbul'a dönmek istiyoruz. Kendi sahasında iyi oynayan bir ekiple karşılaşacağız." ifadelerini kullandı.

ZAHA YORUMU

Galatasaray, Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden Wilfried Zaha'yı kadrosuna kattı.

Okan Buruk, Fildişili oyuncu hakkında şunları kaydetti:

"Listemizdeki birçok oyuncuyla konuşuyoruz. Karşılıklı birbirimizi görüp konuşmak önemli oluyor. Tek düşüncemiz Şampiyonlar Ligi. Transferi bir kenara bıraktık. Erden bey ve başkanımız, yönetimimiz çalışma içerisinde. Ben sahaya odaklandım. Kadromuzu büyük ölçüde koruduk."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?

Genellikle filmlerde ve bazı dizilerde, arabaların şiddetli bir çarpışmadan sonra alevler içinde kaldığını ve devamında çok kısa bir süre içinde de patladığını görürüz. Peki arabalar gerçekten bir çarpışmadan sonra patlayabilir mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu