USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk'tan olay sözler: Konya'ya gelmek istemedi

Tüm Spor - Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Konyaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Deneyimli teknik adam, Zaha'nın transfer görüşmeleri nedeniyle Konya'ya gelmek istemediğini ifade etti.

Okan Buruk'tan olay sözler: Konya'ya gelmek istemedi
17-08-2024 00:48
Google News

Galatasaray, ÖZETİ| Süper Lig'in ikinci haftasında Konyaspor'u deplasmanda 2-1 yendi. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk galibiyeti değerlendirdi.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a galibiyeti değerlendiren Okan Buruk, "Maçın zor geçeceğini biliyoruz. Konya deplasmanı hiçbir zaman kolay olmuyor. Beklemiyorduk. Top bizdeyken Kerem ve Barış'ın kenarları açmalarını bekledik. İlk 20 dakika üretkenliğimizin çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Maçın berabere gittiği anda maç çok yavaşlıyor." dedi

"Hakemlerin biraz daha eğilmeleri gerekiyor zaman geçirmeye. Oyun yavaşladıkça oyun kalitesi düşüyor." sözleriyle konuşmasına devam eden başarılı teknik adam, "İlk yarı çok üretemedik. İkinci yarının başında iyi değildik. Uzun topu ve ikinci topları iyi kullandılar. Ürettiğimiz pozisyonlar vardı. İptal edilen gol çok tatışmalı. Belli olmayan pozisyonda VAR'ın çağırması ilginç oldu. Torreira'nın aldığı bir darbe var. 2-1'i korumaya çalıştık." ifadelerine yer verdi.



"KEREM'İN AVRUPA HEDEFİ VAR"

Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkan diğer detaylar şöyle:

"Sakatlarımız var, transfer süreci var. Bu dönem benim için çok zor oluyor. Herkesin kafası karışık... Kalmak isteyen, gitmek isteyen... Transfer dönemi kapansın diye bekliyorum. Bir oyuncu bizden ayrılana kadar bizim oyuncumuzdur. Kerem'i (Aktürkoğlu) 11'de başlatıyorsam burada kalmasını istiyorumdur. Kerem'in hep Avrupa hedefi vardı."

ZAHA KONYA'YA GELMEK İSTEMEDİ

"Bazen görüşmeler oluyor. Oyuncularımın hepsini kullanmaktan yanayım. Dün Zaha'ya söyledim, 'Senin burada olman bizi rahatsız etmez. İstersen seni Konya'ya götürebiliriz' dedim.
Transfer sürecinde olduğu için Konya'ya gelmek istemedi.
Kalırsa da çok önemli, değerli oyuncular. Bu süreçte bazen talep oluyor bazen sizin düşünceleriniz oluyor. Transfer yapabilmek için limit açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi de limit açmak için önemli. Bu haftaki süreç böyle devam ediyor."

SARA'NIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM

"Jelert'in ilk maçı, çok hareketli bir oyuncu. Pas kalitesi yüksek bir oyuncu. Rakip 3-4-3 oynadığı için kanat bek olarak kullanmak istedim. Sara daha alıştırma döneminde. Takıma olan aidiyeti yüksek. İlk maçı olduğu için çıkarmak istedim ama Sara'nın performansından çok memnunum."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Cama sıkı sıkıya tutunan teknoloji: Ecovacs Winbot W2 Omni inceleme!
Cama sıkı sıkıya tutunan teknoloji: Ecovacs Winbot W2 Omni inceleme!

Ecovacs’ın yenilikçi ürünü Winbot W2 Omni, cam temizliğinde devrim yaratıyor. Bu videomuzda, Ecovacs Winbot W2 Omni inceleme sizlerle.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu