USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya olay cevap! Sosyal medyada gündem oldu

Tüm Spor - Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, katıldığı canlı yayında Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'ya cevap verdi. Buruk'un sözleri sosyal medyada en çokm konuşulanlar arasına girdi.

Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya olay cevap! Sosyal medyada gündem oldu
13-10-2024 09:08
Google News

Galatasaray ÖZETİ| teknik direktörü Okan Buruk, bu sezon ilk kez tv100’e konuk oldu. Okan Buruk, Ersin Düzen ile Futbolun 100'ü programında Volkan Demirel, Ümit Karan ve Tümer Metin'in sorularını yanıtladı.

Okan Buruk, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın sözlerine dikkat çeken bir cevap verdi.

Buruk açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Bana sürpriz oldu benle ilgili bir şey konuşulması. Ben konuşmazdım. Bana sürpriz oldu. Ona da çok takılıp kalmamam gerekiyor. Maçlarımız, sahada olmak, sahada kalmak çok önemli. Ben takımımdan çok fazla sorumluyum. Pozitif şeyler vermek zorundayım. Kafam ne kadar sakin olursa o kadar iyi. Dışarıyı çok fazla takmamamız gerekiyor. Bu sene değil, hep olan bir şey. Hep denenecek bir şeyler. Ligin başındayız. Daha hiçbir şey olmadı. Büyük, sansasyonel, karışıklık hakem hatası olmadı. Bir takımın lehine veya aleyhine bir şey olmadı. Doğru yanlış kararlar oluyor tabii ama çok büyütülecek, televizyon televizyon gezilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

"HAKEMİN KATLETTİĞİ BİR MAÇ OLMADI"

Fahiş, çok büyük, hakemin katlettiği bir maç olmadı. Çok büyük şeyler yokken bunların yapılması yanlış geliyor. Federasyona gitmeler gelmeler... Herkesin bir stratejisi var. Olacak, bir şey diyemem. Benim yaptığım iş teknik adamlık. Daha çok saha kısmında kalmak istiyorum. Mourinho'nun benle, kulüple ilgili sözleri oldu. Orada da sustuk, gerilimi artırmadık. Gerilimi artırmaya gerek yok. Benim işim sahada. Saha içinde kalmam gerekiyor.

"TEHDİT İÇİN GÖZ GÖZE GELMEM LAZIM"

Benim hakemi tehdit edebilmem için göz göze gelmem gerekiyor, onu yapınca da kart çıkması gerekiyor. Benim şöyle; ondan yaklaşık 10 dakika önce de yanlış penaltı kararı verildi. Yan hakem kaldırdı, orta hakem verdi. Devamında kornerle başlattılar. Hakem atışıyla başlaması gerekiyordu. Korner doğru mu? Okey, tamam. Dışarı çıktıktan sonra çaldıysa doğru. Orada da bir penaltı oldu, değil dedik, kameradan görüyoruz. Birçok hakem hocası penaltı dedi. Ben kendi görüşümü söyledim. Bir oyuncu havaya sıçrayıp arkasını dönüp elle kesmeye çalışması çok zor.

"BAYERN MAÇINDA PENATLI VERMEDİLER"

Bayern Münih, sezonun ilk maçı, deplasmanda oynuyor, daha net kaleye giden bir toptu. 2-1 kazandıkları maç. Adam havada kalkıyor, Kane itirazdan sarı kart gördü, elini açıyor, top kaleye giderken eline çarpıyor ama arkası dönük. Penaltı vermediler. Penaltı kararına saygı duyuyorum, herkes bunu söylüyor, kural böyle. Eski futbolcu olarak görüşümü söylüyorum.

"KURALLARA GÖRE PENALTI"

Kurallara göre yüzde 100 penaltı. Ben eski bir futbolcu olarak havaya sıçrayıp sırtım dönükken elimle topu kesmek çok zor geliyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Snapdragon 4s Gen 2’yi Kullanacak İlk Telefon Hakkında Bilgiler Geldi
Snapdragon 4s Gen 2’yi Kullanacak İlk Telefon Hakkında Bilgiler Geldi

Yeni bir iddia, bütçe dostu telefonları bir üst seviyeye çıkaracak işlemci Snapdragon 4s Gen 2'yi ilk kez Xiaomi'nin kullanacağını öne sürdü. Bu telefonun çok yakında bizlerle buluşacağı da ifade edildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu