USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Okan Buruk'tan 5-0'lık hezimet için ilk yorum

Tüm Spor - Galatasaray, Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında hezimet yaşadı. Sarı kırmızılılar maçı 5-0 kaybetti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk mağlubiyeti yorumladı.

Okan Buruk'tan 5-0'lık hezimet için ilk yorum
04-08-2024 00:13
Google News

Ziraat ÖZETİ| Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa'da karşılaştığı Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ı 5-0 gibi ağır bir farkla mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk mağlubiyeti, A Spor'a değerlendirdi.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları:

"Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Rakibimizi tebrik ederim. Rakibimiz hak etti. Oyun olarak, 1. dakika çok bariz bir hatayla geri düştük. İlk yarı sayılmayan 2 golümüz oldu. 2-0'dan sonra moral bozukluğu oldu.

"UYANMAK İÇİN DERS OLDU"

Performans olarak günümüzde değildik. Sorumlu benim. Oyuncularıma maç sonu konuşma yaptım. Sezon başında böyle bir mağlubiyet bize ders oldu. Oyun içerisinde bazı bölümlerde iyi işler yapabilirdik. Kötü bir stat ama bizim için bahane değil. Bugün bizim için ders oldu. Uyanmak için ders oldu.

Bazen çok yükseklere çıktığınızda oranın havasına alışabilirsiniz. Bir sürü bahane var ama böyle ağır bir mağlubiyet için bahane üretemem. Ayağa kalkıp kazanma serimize başlayacağız. Şampiyonluk adayı biziz. Görmeye alışık oldukları Galatasaray'ı göstereceğiz. Bu mağlubiyet bize motivasyon olarak dönecek."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Japonya, 1000 Kat Daha Güçlü Süper Bilgisayar Geliştiriyor!
Japonya, 1000 Kat Daha Güçlü Süper Bilgisayar Geliştiriyor!

Japonya, mevcut süper bilgisayar Fugaku'dan bin kat daha güçlü Fugaku Next'i geliştirmek için 110 milyar Japon Yeni bütçe ayırdı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu