USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Oğuzhan Uğur isyan etti: 'İnsana insan demekten utandık'

Son günlerde iktidar kanadının hedefinde olan Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, yeni açıklamalarda bulundu. Uğur, İnsana insan demekten utandık dedi.

Oğuzhan Uğur isyan etti: 'İnsana insan demekten utandık'
17-02-2023 08:33
Google News

10 ÖZETİ| kentte büyük yıkıma yol açan ve doğrudan 13 milyon insanı etkileyen depremler sonrası ilk andan itibaren aralıksız yardım faaliyeti yürüten ve son günlerde topladıkları yardımlar nedeniyle iktidar çevrelerince hedef gösterilen Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, yeni paylaşımlarda bulundu.

Çağrı merkeziyle yaptıkları durum değerlendirmesini paylaşan Uğur, "Binlerce sahte ihbar almışız. İzmir’den, Ankara’dan arayıp işleten, dalga geçen bile olmuş… Bu insanlar yüzünden göçük altından yardım isteyen insanlardan videolu teyit istemek zorunda bile kalmışız. İnsana insan demekten utandık" dedi.

Uğur paylaşımlarının devamında şunları söyledi:

"Fakat pes etmediler, binlerce hayata dokundular. Umut oldular. Var olsunlar. Artık bölgeye yalnızca malzeme koordinasyonu ve destek veriyoruz. Gönüllü ekibi milyonlarca teşekkürle evlerine uğurladık. Günlerce uyumadan çalışıp didindiler. Psikolojileri malumdur. Alkışlıyorum."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Burger King’in Trafiği Kullanarak Yaptığı Kampanya
Burger King’in Trafiği Kullanarak Yaptığı Kampanya

Düşünün ki, ilerlemeyen bir trafikte sıkışıp kalmışsınız ve mideniz gurulduyor. Oldukça can sıkıcı değil mi? Haydi gelin, Burger King’in bu tat kaçırıcı durumu nasıl lehine çevirdiğinden bahsedelim.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu