USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ÖABT Ne zaman açıklanacak? 2022 KPSS ÖABT Ne zaman açıklanacak?

2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen KPSS ÖABT Sınavının tamamlanması ile birlikte birçok aday ÖABT Ne zaman açıklanacak? Sorusunu merak etmeye başladı. Adaylar internet üzerinde sık sık ÖABT Ne zaman açıklanacak? Sorusunu araştırıyor. Peki, ÖABT Ne zaman açıklanacak? 2022 KPSS

ÖABT Ne zaman açıklanacak? 2022 KPSS ÖABT Ne zaman açıklanacak?
02-10-2022 11:59
Google News

ÖZETİ| Öabt Ne zaman açıklanacak? Sorusu, ÖABT Sınavının tamamlanması ile birlikte birçok kişinin merak ettiği bir soru haline geldi. Bu nedenle vatandaşlar ve sınava katılan adaylar, arama motorunda ÖABT Ne zaman açıklanacak? Sorusunu ve 2022 KPSS ÖABT Ne zaman açıklanacak? Sorusunu araştırmaya başladı. Peki, ÖABT Ne zaman açıklanacak? 2022 KPSS ÖABT Ne zaman açıklanacak?

ÖABT NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan eğitim kurumlarında kadrolu olarak öğretmenlik yapmak isteyen tüm adayların girmesi gereken Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ÖABT Sınavı, ÖSYM'nin sınav takvimine göre sınav sonuçları, 21 Ekim 2022 tarihinde açıklanacak.

Sınava katılan adaylar AÖBT sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek.

2022-KPSS Lisans Adaylarımızın Dikkatine! pic.twitter.com/Q2Gf1X12mt

— ÖSYM (@OSYMbaskanligi) September 30, 2022 Emir Ceran Emir Ceran Gündem Editörü Haberler.com - Gündemwww.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu