USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

O bebek arabasının görüntüsü Türkiye'yi kahretmişti... Baba ilk kez konuştu

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlamada sembol haline gelen bebek arabası fotoğrafında ki arabanın 2 yaşındaki Almeda'nın babası konuştu.

O bebek arabasının görüntüsü Türkiye'yi kahretmişti... Baba ilk kez konuştu
14-11-2022 14:01
Google News

Beyoğlu ÖZETİ| İstiklal Caddesi'ndeki patlamada sembol haline gelen bebek arabası fotoğrafındaki arabanın sahibi minik Almeda Sinan. Taner ve Dilay Sinan çifti kızları Almeda'yla beraber 10 yıldır hiç gitmedikleri İstiklal Caddesi'ne alışveriş yapmak için gitmişti.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah'tan Dilan Kaya'nın haberine göre; patlamaya da o anda yakalandıklarını belirten baba Taner Sinan, "Ben hayatımda hiç öyle bir basınç görmedim. O an hemen çocuk arabasına sarıldım ama bizi baya bir ileri fırlattı. Çocuğumu elime alıp koştum. Yolda motosikletli biri bizi aldı ve hastaneye götürdü" dedi.

Bebek arabalarını o an oradan alamadıklarını söyleyen Sinan, şunları kaydetti:

"Herkes o arabayı konuştu, biz de gördük her yerde fotoğrafları. Ne hissedebilirim ki çok zor. Ucuz atlattığımıza şükrediyoruz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
"Parmak izi" ile spor becerilerini keşfeden yazılıma TEKNOFEST'ten ödül

Sport Papbil Takımı'nın, parmak izi sayesinde kişilerin doğuştan gelen sportif becerilerini rapor haline getirdiği yazılım, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması'nda birincilik ödülü aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu