USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

nut Geliyor TOKİ İstanbul ve Ankara için harekete geçti! 1060 yeni konut geliyor

TOKİ İstanbul ve Ankara için 1060 yeni konut müjdesini verdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilindeki yeni konut projelerini hızlandırdı. Dar ve orta gelirliye konut müjdesinde evlerin satılacağı iller, aylık taksit ödeme

nut Geliyor TOKİ İstanbul ve Ankara için harekete geçti! 1060 yeni konut geliyor
29-07-2024 15:22
Google News
TOKİ ÖZETİ| İstanbul ve Ankara için 1060 yeni konut müjdesini verdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilindeki yeni konut projelerini hızlandırdı. Dar ve orta gelirliye konut müjdesinde evlerin satılacağı iller, aylık taksit ödemeleri ve teslimat tarihleri belli oldu.Abone ol

Bankaların kredi faiz oranları her geçen gün artarken vatandaşlar uygun taksit seçeneği ile ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Bu kapsamda TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştırmak amacıyla yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve  Ankara projeleri için çalışmalara başladı.

Yüksek konut sektörü ve yüksek kredi faiz oranları nedeniyle ev sahibi olma hayallerini ertelemiş vatandaşlara TOKİ son haberiyle umut oldu.

Uygun taksit seçeneği ile ev sahibi olabilmeyi hayal eden dar ve orta gelirli vatandaşlar için TOKİ İstanbul ve Ankara'da 1.060 yeni konut inşa edecek.

Projelerin ihaleleri 12 Ağustos ve 9 Eylül'de yapılacak.

Konut müjdesinde evlerin satılacağı iller, aylık taksit ödemeleri ve teslimat tarihleri belli oldu.

TOKİ'nin İstanbul projeleri Küçükçekmece ve Bağcılar'da yükselecek.

Ankara projesi ise Gölbaşı'nda yapılacak.

TOKİ İstanbul Küçükçekmece projesinde 150 konut, Bağcılar Yenimahalle projesinde ise 365 konut, Ankara projesinde ise 545 konut olacak.

Bu projelerin yanı sıra 18 dükkanlı ticaret merkezi de inşa edilecek.

Ankara Gölbaşı projesinin inşaatının yer tesliminden sonra 550 gün içerisinde tamamlanacak.

TOKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan projeleri ihale detayları şöyle;

TOKİ İstanbul Küçükçekmece150 konut projesi 

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi (Güneş Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 150 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ İstanbul Bağcılar 365 konut projesi 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi, Yenimahalle Mahallesi (Ece Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 365 Adet Konut Ve 30 Adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Eylül 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Gölbaşı 545 konut ve 18 dükkanlı ticaret merkezi projesi 

Ankara İli Gölbaşı İlçesi Gerder Mahallesi 545 Adet Konut ve 1 Adet 18 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleşecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsanlık Hiç Var Olmasaydı Dünya Daha İyi Olur muydu?
İnsanlık Hiç Var Olmasaydı Dünya Daha İyi Olur muydu?

Hiç düşündünüz mü, eğer insanlık hiç var olmasaydı, Dünya nasıl bir yer olurdu? Bilim kurgu romanlarının sahneleri gibi bir soru olsa da düşündükçe de merak edilmeyecek gibi değil.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu