USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“Nürnberg” filminden özel gösterim

2023’ün merakla beklenen filmlerinden olan “Nürnberg”, 3 Mayıs’ta Beyoğlu Atlas 1948’de özel gösterimle izleyiciyle buluşturuluyor.

“Nürnberg” filminden özel gösterim
02-05-2023 16:07
Google News

Yönetmenliğini ÖZETİ| Nikolai Lebedev'in yaptığı Nürnberg, özel gösterimle İstanbullu sinemaseverlerle buluşuyor.

Usta Rusyönetmen Nikolai Lebedev’in imzasını taşıyan filmde, Sergey Kempo, Lyubov Aksyonova, Evgeniy Mironov ve SergeiBezrukov rol alıyor. Aşk, adalet vesavaş suçları arasında romantik bir gerilim filmi olan“Nürnberg”, dünyanın ilk savaş suçları davasını gündemegetiriyor. Film gösterimi öncesinde ayrıca özel bir fotoğraf sergisi deizleyenlerle buluşturulacak.

FİLMİN KONUSU NEDİR?

Film, 1945 yılındaNürnberg’te geçer. O yıl çalışmaya başlayan UluslararasıAskeri Ceza Mahkemesi tüm dünyanın dikkatini çekmiştir.“Yüzyılın davası” olarak bilinen mahkemeyi gözlemek içindünyanın pek çok yerinden insanlar gelir. Başta gazeteciler,avukatlar, tercümanlar ve davacılar yanı sıra şahitler de akıneder Nürnberg’e. Şehre gelenler arasında Pavel Volgin adlı gençde vardır. Mahkemede çalışmak için gelmiştir. Çok gençtirancak savaşı görmüş, yaşamış bir kişidir. Volgin’inmadalyaları da vardır. Birkaç yabancı dil bilmektedir. PavelVolgin’in 1945 yılında Nürnberg’teki görevi, Albay Migaçevbaşkanlığındaki Sovyet heyetine tercümanlık yapmaktır.Tesadüfler onu, Nürnberg sokaklarında Rus kızı Lena’ylakarşılaştırır.



Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Donald Trump'ın Kripto Para Platformu Erişime Açıldı
Donald Trump'ın Kripto Para Platformu Erişime Açıldı

Donald Trump'ın kripto para platformu "World Liberty Financial" erişime açıldı. Platform, hâlâ büyük oranda gizemli olsa da whitelist başvuruları açıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu