USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Nihayet! Apple gözlük ve kameralı AirPods için tarih netleşti

Teknoloji devinin görsel teknolojiye dayalı yeni ürünler geliştirdiğini iddia etti. Buna göre Apple akıllı gözlük ve kameralı AirPods yolda.

Nihayet! Apple gözlük ve kameralı AirPods için tarih netleşti
13-10-2024 22:43
Google News

Teknoloji ÖZETİ| dünyasında lider olmak isteyen Apple, yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Vision Pro'yu tanıtarak AR/VR gözlük pazarına adım atan şirket, son aylarda ise akıllı gözlük ve kameralı AirPods üzerinde çalışıyor. Bu konuyla ilgili şimdiye kadar birçok iddia ortaya atıldı. Son olarak bir tarih ortaya çıktı. İşte Apple gözlük ve kameralı AirPods çıkış tarihi…

Apple akıllı gözlük ve kameralı AirPods yolda

Konuya hakim olmayanlar için kısa bir özet geçelim. Daha önceki iddialara göre Apple, görsel teknolojiye dayalı iki yeni ürün üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri Meta'nın Ray-Ban ile geliştirdiği akıllı gözlüğe benzeyen bir ürün, diğeri ise kameralı AirPods.

Apple'ın üzerinde çalıştığı akıllı gözlükte artırılmış gerçeklik bulunmayacağı ama kameralar, hoparlörler ve mikrofonlar yer alacağı biliniyor. Kameraya sahip olacağı bildirilen AirPods'un ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu. Zira teknoloji dünyasında pek de dikkat çekeceği düşünülmüyor. Peki Apple akıllı gözlük ve kameralı AirPods ne zaman çıkacak?

Apple akıllı gözlük ve kameralı AirPods yolda

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan Mark Gurman, teknoloji devinin yeni ürünlerini 2027 yılında piyasaya sürebileceğini iddia etti. Buna göre önümüzdeki en az iki yıl olduğunu söyleyebiliriz. O zamana kadar birçok bilgi sızacaktır.

iPhone 16 Pro Max birinci değil! En güçlü Apple cihazlar açıklandı

iPhone 16 Pro Max birinci değil! En güçlü Apple cihazlar açıklandı

En hızlı Apple mobil cihazlar belli oldu. Sıralamaya baktığımızda yakın zamanda çıkan iPhone 16 Pro Max'in birinci olmadığını görüyoruz.

Apple, bu hamlesiyle giyilebilir teknoloji pazarındaki etkisini daha da artırmayı hedefliyor. Şirket, özellikle görsel zeka teknolojilerine yaptığı yatırımları artırarak bu yenilikçi teknolojilerin günlük hayatta kullanılan aksesuarlara nasıl entegre edilebileceği konusunda önemli bir vizyon sunabilir. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple'ın akıllı gözlük ve kameralı AirPods ürünlerinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

airpodsAppleapple airpodsgözlükkulaklık
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei destekli lüks BYD SUV satışa çıkıyor! İşte fiyatı
Huawei destekli lüks BYD SUV satışa çıkıyor! İşte fiyatı

BYD Fang Cheng Bao 8 Çin'de ön siparişe açıldı. 56 bin dolarlık fiyatıyla dikkat çeken araç, Huawei'den destek alıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu