USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

New York'ta Empire State binası depremzedeler için 'kırmızı beyaz' renklerle ışıkland

New York'taki Empire State binası, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ili etkileyen depremler nedeniyle Türk bayrağının renkleriyle aydınlatıldı.

New York'ta Empire State binası depremzedeler için 'kırmızı beyaz' renklerle ışıkland
07-03-2023 08:08
Google News

ABD'nin ÖZETİ| New York şehrinde bulunan tarihi Empire State binası, 6 Şubat'ta Türkiye'de gerçekleşen felakette hayatını kaybedenler anısına ve sağ kurtulanlara destek amacıyla kırmızı beyaz renklerle ışıklandırıldı.

"TRAJİK DEPREMİN KURBANLARINI DESTEKLEMEK İÇİN..."

Bina yönetimi, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda, ''Bu gece Empire State Binası, 6 Şubat'ta meydana gelen trajik depremin kurbanlarını desteklemek için kırmızı ve beyaz renklerle parlayaca" ifadelerine yer verirken, internet sayfasında iseTürkiye'nin New York Başkonsolosluğu tarafından başlatılan yardım kampanyası hakkındaki bilgileri paylaştı.

Tonight, the Empire State Building will shine in red and white in support of the victims of the tragic earthquake that took place on February 6th. The Empire State Building lights to honor the more than 50,000 lives taken and support the millions affected.

??: aniketdharmik/IG pic.twitter.com/hWuoBB0XY4

— Empire State Building (@EmpireStateBldg) March 6, 2023

Depremin yaşandığı tarihten tam bir ay sonra ikonik binanın sahibi Empire State Realty Trust'ın ışıklandırma kararında, Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu ve New York'taki THY ofisinin girişimleri etkili oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Donald Trump'ın Kripto Para Platformu Erişime Açıldı
Donald Trump'ın Kripto Para Platformu Erişime Açıldı

Donald Trump'ın kripto para platformu "World Liberty Financial" erişime açıldı. Platform, hâlâ büyük oranda gizemli olsa da whitelist başvuruları açıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu