USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Netflix, Ücretsiz Abonelik Paketleri Sunmayı Planlıyor

Netflix'in daha fazla kullanıcı çekmek ve daha fazla reklam geliri elde etmek için ücretsiz planlar oluşturacağı iddia edildi. Ancak ücretsiz paketlerle ilgili bilinenler oldukça kısıtlı.

Netflix, Ücretsiz Abonelik Paketleri Sunmayı Planlıyor
24-06-2024 13:03
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şirketin, bazı ülkelerde ücretsiz paketler sunabileceği iddia edildi. Konuya aşina kaynaklardan gelen bilgilere göre Netflix, bunu yaparken aslında reklam gelirlerini artırmayı amaçlıyor.

Aslına bakacak olursak Netflix, geçtiğimiz yıl böyle bir planı denedi. Kenya'da hayata geçirilen proje kapsamında kullanıcılar, Netflix'i ücretsiz ancak reklamlı bir şekilde kullanabildiler. İşte gelen haberler, Netflix'in bu planı artık ciddiye almaya başladığını gözler önüne seriyor.

Ücretsiz planlarla ilgili detaylar bilinmiyor

Netflix ücretsiz paket düşünüyor

Netflix'in ücretsiz paketleriyle ilgili detaylar belli değil. Ancak kaynaklara göre Netflix, bu programı ABD için düşünmüyor. Çünkü şirket, ABD'de yeterince müşteriye sahip. Planın daha çok alım gücünün düşük olduğu ülkeler için olduğu ifade ediliyor. Türkiye'nin bu kategoride yer alıp almayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu