USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Netflix, Tüm Dünyada Yayınlanacak İlk Canlı Yayınını Duyurdu

Netflix, bambaşka sulara atılarak dünya çapında aynı anda yayınlayacağı ilk canlı gösterisini duyurdu. Gösteri, komedyen Chris Rock'a ait olacak.

Netflix, Tüm Dünyada Yayınlanacak İlk Canlı Yayınını Duyurdu
11-11-2022 10:33
Google News

Son ÖZETİ| aylarda milyonlarca abonesini kaybetse de halen en popüler çevrimiçi yayın platformu olan Netflix, bugün kendisi için bir ilk olacak yapımını duyurdu. Netflix, ilk kez küresel bir canlı gösteri düzenleyeceğini açıkladı ve gösteri hakkındaki detayları paylaştı.

Netflix’in yeni canlı gösterisi daha önceki sayılı gösterilerden farklı olarak dünya çapında aynı anda yayınlanacak. Gösteri için net tarih belirlenmezken yalnızca 2023 yılının ilk aylarına işaret edildi.

Peki canlı gösteri kimin gösterisi?

chris rock

Netflix tarafından paylaşılan detaylara göre platformun ilk küresel canlı gösterisi, Chris Rock’ın komedi gösterisi olacak. Ünlü komedyen Chris Rock, geçtiğimiz mart ayında Oscar Ödül Töreni’nde sunuculardan biri olmuş, Will Smith kendisinin bir esprisi üzerine Rock’a tokat atmıştı.

Netflix’in küresel canlı gösterisi, bazı yeni planlara işaret ediyor:

Bugüne kadar yalnızca dizi ve filmlere ağırlık veren Netflix, yine sadece bu yapımlarla milyonlarca aboneyi yıllardır barındırmaya devam ediyor. Fakat şirket, özellikle son dönemlerde yaşadığı kaybın ardından abone sayısını artırmak için farklı formüllere başvurmak istiyor gibi gözüküyor. Bunlardan biriyse düzenli olarak yapılacak bazı canlı yayınlara dayanıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Epic Davasında Yargıç, Apple'ın Yalan Söylediğini İma Etti
Epic Davasında Yargıç, Apple'ın Yalan Söylediğini İma Etti

Epic ile Apple arasındaki davaya bakan yargıçlar, Apple'ın yalan söylediğini ima ederek temyiz talebini reddetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu