USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Netflix Şifre Paylaşımı Ne Zaman Kaldırılacak?

Netflix, bir süredir konuşulan şifre paylaşımını yasaklama uygulamasının nasıl yapılacağını ve ne zaman başlayacağını açıkladı.

Netflix Şifre Paylaşımı Ne Zaman Kaldırılacak?
20-01-2023 20:43
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix, geçtiğimiz yıl bir karar aldığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Netflix'te şifre paylaşma devri sona erecekti. Yani kullanıcıların ortak bir hesap alıp maliyeti düşürmeleri yasaklanacaktı.

Netflix, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamalarda nasıl bir yola girileceğini de açıklamıştı. Öyle ki tek bir hesaba giren kişilerin her biri için ayrı ücret uygulaması başlatılacaktı. Hatta bu uygulama bazı ülkelerde test edildi. Bugün gelen açıklamalar, ekstra ücret uygulamasının 2023 yılında pek çok ülkeye yayılacağını gözler önüne seriyor.

Netflix'teki yeni dönem, Nisan 2023 itibarıyla başlayabilir!

Netflix

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda fiyat bilgisi verilmedi. Ancak yeni uygulamanın 1. çeyrekten sonra tüm dünyada geçerli olabileceği ifade edildi. Bu da Netflix'in ekstra ücret uygulamasının Nisan 2023 itibarıyla başlayacağını düşündürüyor. Bu arada; Netflix doğrudan yasaklama yapmanın üye kaybına yol açacağını tahmin ederek, böyle bir karar aldığının altını çizdi. Şirkete göre kullanıcılar ek ödemeyi kabul edecek ve bu da gelirleri artıracak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu