USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Netflix, AAA Oyun Stüdyosunu Kapatıyor

Bir süredir video oyunlara odaklanan Netflix'ten ilginç bir karar geldi. Şirketin, AAA oyun üzerine çalışan stüdyoyu kapatmaya karar verdiği bildirildi. Netflix'in neden böyle bir karar aldığı ve oyuna ne olacağı şimdilik bilinmiyor.

Netflix, AAA Oyun Stüdyosunu Kapatıyor
22-10-2024 14:07
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix, bir süredir video oyun sektörüne de el atmış durumda. Hatta şirket, bugüne dek onlarca oyun geliştirdi ve bunları Netflix abonelerinin beğenisine sundu. Öte yandan; bir AAA oyun üzerine de çalışmalar devam ediyordu.

Ancak şimdi, konuyla ilgili kafaları karıştıran bir gelişme yaşandı. Netflix'in, bir süredir üçüncü taraf RPG oyunu üzerinden çalışan stüdyoyu kapatma kararı aldığı bildirildi. Oysa Netflix, "Team Blue" olarak bilinen bu ekip için sektörün önde gelen isimlerini transfer etmişti. Bu isimler arasınd God of War'un sanat yönetmeni Raf Grassetti ve Epic Games'in üst düzey yöneticilerinden Alain Tascan da bulunuyordu.

Netflix'in ne yapmak istediği henüz belli değil

Netflix AAA oyun stüdyosunu kapatıyor

Netflix, konuyla ilgili resmî bir açıklama yapmadı. Hâl böyle olunca Team Blue'nun üzerinde çalıştığı AAA oyununa ne olduğu belirsiz. Tabii böyle bir karar alınmış olması, oyunun geliştirme aşamasının duraklamasına yol açacaktır. Yani Netflix'in AAA oyununun yakın bir gelecekte çıkmasını beklemeyin.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mars Yaşamı Destekleyecek Koşullara Sahip Olabilir
Mars Yaşamı Destekleyecek Koşullara Sahip Olabilir

Mars'a yönelik yeni bir araştırma, Mars'ın Güneş ışınlarını daha az gören konumlarında yaşamın mümkün olabileceğini iddia ediyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu