USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Nef'ten Erden Timur gözaltına alındı iddialarına yalanlama

Ekonomi - Galatasaray'ın eski yöneticisi ve iş insanı Erden Timur'un ABD'de gözaltına alındığı ileri sürülmüştü. Nef Vakfı, konuya ilişkin basın açıklaması yaptı.

Nef'ten Erden Timur gözaltına alındı iddialarına yalanlama
30-09-2024 10:17
Google News

Nef ÖZETİ| Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un, ABD ziyareti sırasında gözaltına alındığı iddia edilmişti.

Nef'ten konuya ilişkin yalanlama geldi.

Nef'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un Amerika Birleşik Devletleri’nde gözaltına alındığına ilişkin paylaşımlar doğruyu yansıtmamaktadır. Nef Vakfı’nın organize ettiği ve New York Carnegie Hall’de gerçekleşecek Nef Filarmoni Orkestrası konseri için iki gün önce Amerika Birleşik Devletleri’ne girerken havalimanında, New York Belediye Başkanı Eric Adams’a bağış yapıp yapmadığı hakkında bilgisine başvurulmuştur. New York Belediye Başkanı dahil her hangi bir kişi, kurum ve kuruluşa bağış yapılmadığı bilgisi paylaşılmıştır. Carnegie Hall’da gerçekleşecek olan Nef Filarmonu Orkestrası konserine eşi ile birlikte katılacak olan Erden Timur, Cuma günü Türkiye’ye dönecektir. Kendisinin ABD’de olduğunu duyan bazı şahısların bu bilgiyi kullanarak yaptıkları yalan paylaşımlar nedeniyle hukuki yollara başvurulacaktır."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Havaalanına Neden Erken Gidilir? Gerçekten Gerek Var mı?
Havaalanına Neden Erken Gidilir? Gerçekten Gerek Var mı?

Uçuşumuza birkaç gün kala telefonumuza mesaj gelir ve genellikle; yurt dışı uçuşlarda 3 saat önce, yurt içi uçuşlarda 1 veya 2 saat önce orada olmamız istenir. Bu kadar erken gitmeye gerek var mı gerçekten?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu