USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin'in ablasının ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından, 2019'da ablasının ölümü de gündeme geldi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Narin'in ablasının ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı
11-09-2024 07:12
Google News

DNA ÖZETİ| sonucuyla Narin Güran'ın babası kim? Biyolojik ailesi belli oldu: Meta iddiası da dikkat çekti...

GALERİNİN DEVAMI <p>Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran cinayetini konuşuyor. </p><p>Cinayet çalışlmaları devam ederken bir <a href=yeni gelişme daha yaşandı.

"><p>Narin Güran'ın, tutuklu amcası Salim Güran'ın <a href=gerçek babası olduğu iddialarına ilişkin DNA testinin sonucu belli oldu.

"><p>Devam eden Narin Güran soruşturmasında yeni detaylar <a href=ortaya çıktı. TV 100'ün haberine göre Narin'in biyolojik ailesinin tespiti için Anne ve babasından DNA örnekleri alınmıştı. Yapılan testin sonucu çıktı.

"><p>Amcası bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın Narin Güran'ın babası olduğu yönünde iddialar vardı. Yapılan DNA testiyle bu iddialar yalanlanmış oldu. </p><p>Yapılan test sonucunda; Narin'in biyolojik ailesinin bilinen ailesi çıktığı öğrenildi.</p><p><span data-style=Öte yandan konuya dair bir gelişme daha yaşandı, işte dikkat çeken iddialar

"><p><span data-style="META OLUMSUZ CEVAP VERDİ" İDDİASI

"><p>Amcanın sildiği belirlenen <a href=WhatsApp mesajları için Meta ile iletişime geçilmişti. Meta'dan olumsu cevap alındığı iddia edildi.

"><p>Gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından Narin soruşturmasındaki son <a href=durumu şu şekilde aktardı:

"><p>

"><p>Yapılan test sonucu Narin'in biyolojik ailesi de bilinen ailesi çıktı. Yani amcanın çocuğu değil. Anne ve babanın sorgusu daha başlamadı. Sorgu sırasında daha önce düşme sonucu öldüğü söylenen abla da sorulacak. Cinayet <a href=günü amca ve aile üyelerinin bütün görüşmeleri Whatsapp üzerinden yapılmış.

"><p>Jandarma Genel Komutanlığı, amcanın telefonundan silinen WhatsApp kayıtlarının <a href=geri getirilmesi için başvuru yapmıştı. WhatsApp mesajları göndermeyi reddetti.
Civar köylüler de olmak üzere 267 kişinin ifadesi alındı.

"><p>26 kişi dosyada şüpheli, geri kalanlar ise <a href=tanık olarak ifade verdi. Soruşturma sürecinde 14 bin araç incelendi. 130 kamera incelendi. Israrla yalan haber yapanlar hakkında soruşturma başlatılıyor."

">

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

NARİN'İN ABLASININ ÖLÜMÜ DE ARAŞTIRILACAK

Diyarbakır'da 19 gün sonra cesedi derede bulunan Narin Güran soruşturmasını yürüten Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin'in 2019 yılında hayatını kaybeden 5 yaşındaki engelli ablası Tülin Güran ile ilgili de soruşturma başlattı.

Başsavcılık, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nden 5 yaşında hayatını kaybeden Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'la ilgili soruşturma için bilgi ve belge istedi.

Güran ailesi, kızlarının doğuştan engelli olduğu ve eceliyle öldüğünü belirtmişti. Bazı iddialar da, kızın merdivenden itildiği yönündeydi.

NARİN GÜRAN SORUŞTURMASI

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası Salim Güran, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, kaybolan Narin Güran'ın 8 Eylül'de kıyafetleriyle Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette saat 08.45 sıralarında ölü bulunduğunu açıklamıştı.

Zorluoğlu, "İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 24 şüpheliden Nevzat B. (48) jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişti.

Narin Güran'ın ablasıyla ilgili kan donduran iddiaNarin Güran'ın ablasıyla ilgili kan donduran iddia

Son dakika: Narin Güran cinayeti davasında sürpriz gelişme! Avukat davadan çekildi...Son dakika: Narin Güran cinayeti davasında sürpriz gelişme! Avukat davadan çekildi...

Nevzat B.'nin ifadesi ortaya çıktı! 'Yoksa seni ve aileni öldürürüm'Nevzat B.'nin ifadesi ortaya çıktı! 'Yoksa seni ve aileni öldürürüm'


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BYD ile Mercedes-Benz'in 13 Yıllık Ortaklığı Sona Erdi
BYD ile Mercedes-Benz'in 13 Yıllık Ortaklığı Sona Erdi

Mercedes-Benz, 2010 yılında BYD ile kurduğu Denza isimli otomobil markasından tamamen çekildi. Alman otomobil devi, Denza'nın yüzde 10 payını da BYD'de devretti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu