USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan "ikinizi de öldürürüm" tehdidi

Ankara'da üst düzey yetkililere göre Narin kendi evlerinde bir sahneye tanık olduğu için öldürülmüş olabilir. Amcanın Narin'in ağabeyine 'Onu öldür yoksa ikinizi de öldürürüm' dediği iddia ediliyor.

Narin bir sahneye mi tanık oldu? Amcadan
10-09-2024 08:22
Google News

Narin ÖZETİ| Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı! Narin'in babası sen misin?

GALERİNİN DEVAMI <p>Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran olayının tutuklu sanığı amca Salim Güran'ın ifadesine ulaşıldı. Hakimin, <em><strong> sorusuna Salim Güran'ın, "Yoktur. Yok öyle bir şey." yanıtını verdiği ortaya çıktı.

"><p><span data-style=NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE 25 KİŞİ GÖZALTINDA

Türkiye, günlerdir Narin Güran olayını konuşuyor.

"><p>Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur'an kursu çıkışı kaybolan 8 yaşındaki Narin, <a href=arama çalışmalarının 19. gününde daha önce defalarca kez kontrol edilen Eğertutmaz Deresi'nin yatağında çuvala konmuş halde bulundu. Olaya ilişkin aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

"><p><span data-style=NARİN'İN AMCASININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İtirafçının, olayın tek tutuklu sanığı Narin'in amcası Salim Güran'la ilgili söyledikleri gündeme bomba gibi düştü.

"><p>İtirafçı, Narin'in cesedini ortadan kaldırması için Salim Güran'ın kendisine 200 bin TL vereceğini söylediğini belirtti. Olayın bir numaralı şüphelisi Salim Güran'ın, hakimin sorularına verdiği yanıtlar da ortaya çıktı.</p><p> </p><p><span data-style="NARİN'İN BABASI DEĞİLİM"

Hakim, Salim Güran'a, "Narin Güran'ın babası olma olasılığınız var mı?" diye sordu. Salim Güran, "Yoktur. Yok öyle bir şey" yanıtını verdi.

"><p><span data-style=İşte Salim Güran'ın, hakkındaki iddialara verdiği yanıtlar:

-Narin Güran'a kim neden zarar verdi?

-Ne bileyim ben kim zarar vermiş.

-Narin Güran'ı siz mi öldürdünüz?

-Yok öyle bir şey ben öldürmedim.

"><p><strong><em>- Narin Güran'ın amcalarının tamamında araç mevcut olup sadece sizin aracınızda DNA çıkmasını izah ediniz?</em></strong></p><p><strong><em>Güran bunu yanıtlamadı.</em></strong></p><p><em><strong>- Sizin kullandığınız araçta niçin diğer yeğenlerinizin DNA profili çıkmadı ya da araça birçok çocuğun kapısı açık halde binme ihtimali var iken sadece Narin'in DNA profilinin bulunması nedendir?</strong></em></p><p><em><strong>-Ben bunu açıklayamam.</strong></em></p><p><em><strong>- Diyarbakır Adli Tıp Kurumunun raporuna göre aracınızdan çıkan DNA profili ile Narin'in kıyafetlerinden çıkan DNA profilinin birbiriyle uyumlu olduğu hakkında <a href=rapor düzenlenmiştir. Narin Güran'ın öldürülme kastıyla kaybolmasına siz mi sebep oldunuz?

-Yok.

"><p><em><strong>Geçtiğimiz aylarda aile <a href=olarak yüklü bir miktarda para ödediniz, bu ödemeler Narin kaybolmasından 1-2 gün önce yapılması ve bu duruma aile arazilerinin satılarak ödenmesini Arif tarafından ödenmesinin istenmesine karşı çıktığınız istihbari bilgisi alınmıştır. Böyle bir durum oldu mu?

-Böyle bir şey yaşanmadı.

"><p><em><strong>- Arif Güran'a sana öyle bir <a href=acı yaşatacağım ki ömür boyu unutamayacaksın dediniz mi?

-Öyle bir şey yok.

- Narin Güran görmüş olduğu bir olay neticesinde mi ortadan kaldırıldı?

-Benim hiçbir fikrim yoktur.

"><p><span data-style="SALİM GÜRAN BANA 200 BİN LİRA TEKLİF ETTİ"

Öte yandan gizli tanık N.B.'den tutuklu amca Salim Güran'la ilgili peş peşe itiraflar geldi. Dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra gözaltına alınan zanlı sorgusunda "Muhtar (Narin'in amcası) cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

"><p>Gizli tanık ayrıca amcanın kendisine cenazeyi ortadan kaldırması için 200 bin TL teklif ettiğini de söyledi. Cesedi ortadan kaldırdıktan sonra eve gidip namaz kıldığını, ardından arama çalışmalarına katıldığını söyleyen gizli tanık, Salim Güran'ın göstermeli olarak arama çalışmalarında yer aldığını itiraf etti.</p><p> </p>

Türkiye, 8 yaşındaki Narin'in canice öldürülmesiyle yasa boğuldu. Narin'in amcası Salim Güran tutuklu, çok sayıda şüphelinin ise çapraz sorgusu sürüyor. 

NARİN'İN AMCASINDAN, AĞABEYİNE "İKİNİZİ DE ÖLDÜRÜRÜM" TEHDİDİ

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, bugünkü köşesinde soruşturma hakkında yeni detaylara yer verdi. Fırat'ın yazısından ilgili bölüm şöyle: 

Narin’in evde bir sahne gördüğü ve o nedenle de öldürülmüş olabileceği iddiası üzerinde duruluyor. Amca’nın Narin’in annesiyle bir ilişki yaşadığı iddiası araştırılıyor. Amca bu iddiayı reddetti ancak zaten bir ilişkileri olsa da kimse 'Evet ilişkimiz vardı' demesini beklemiyor.

Narin tek çocuk değil. Yüksel- Arif Güran çiftinin 5 de erkek çocuğu var. Araştırılan bir başka iddia da ağabeylerinden biri ile ilgili.

İlki tutuklu amcanın o ağabeye; “Narin’i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm” dediği iddiası
 İkincisi ise uyuşturucu kullandığı ve ruh sağlığı bozuk olduğu iddiasıyla Narin’i öldürmüş olabileceği.
 Bu arada dosyada cinayeti gördüğünü söyleyen bir gizli tanık yok.
 Amcanın ailede çok güçlü bir figür olmasından yola çıkarak, “Cinayet sonrası bütün aileyi toplayıp, bir uzlaşı mı sağladı” sorusunun da yanıtı aranıyor. Bir başka deyişle yetkililer, “Herkes sonradan öğrendi ve kolektif olarak susmak zorunda mı kaldı” iddiasını da göz ardı etmiyor.

ÜST DÜZEY YETKİLİ: TEK BİR KİŞİNİN TAŞIYAMAYACAĞI 5-6 TAŞ VARDI

Fırat, yazısının devamında üst düzey bir yetkilinin konuya ilişkin verdiği bilgileri de aktardı. "Bu bölümü okutmayın çocuklarınıza ama siz büyükler, analar, babalar, bağırarak okuyun ki herkes duysun" diyen Fırat, yazısında şu ifadelere yer verdi: 

8 Eylül sabahına kadar bölge deyim yerindeyse jandarma, polis, Ankara’dan gönderilen özel ekipler ve özel cihazlarla deyim yerindeyse didik didik arandı. Demir çubuklarla dere kenarlarına kadar girildi.
 8 Eylül sabahı derenin bataklaştığı kıyı ile olan kenarda bulundu Narin. Bir çuvalın içinde...
 Üst düzey bir yetkili Narin’in bulduğu yeri şöyle tarif etti: Suyun toprakla birleştiği yerde, bir çuvalın içinde, tek bir insanın taşıyamayacağı 5-6 taşla kapatılmış, ağaç dallarıyla da doğal bir görüntü verilmeye çalışılmıştı. Sadece bu bile, cinayetin işlenmesinde olmasa bile sonrasında kolektif bir suç işbirliği olduğu izlenimi doğuruyor.
 Tam 9.5 saatlik otopsi yapıldı, 13 uzman katıldı.
 Narin’in bedeninden 100’e yakın parça alındı. İstanbul Adli Tıp’a gönderildi. Çünkü İstanbul Adli Tıp’ın imkanları çok daha gelişmiş, hiçbir detay atlanmak istenmediği için böyle bir yola gidildi.
 Cinsel istismara uğrayıp uğramadığına bakıldı. Ancak buradan net bir sonuç çıkmadı. Çünkü... Çünküsü çok ağır işte...

Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!Narin cinayetinde çarpıcı gelişme: Arka koltuktaki gizem!

Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!Narin Güran’ın amcası Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı!

Narin cinayetinde yeni görüntü! Narin'in cansız bedeninin taşındığı otomobil kameradaNarin cinayetinde yeni görüntü! Narin'in cansız bedeninin taşındığı otomobil kamerada


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Google Chrome'a Üç Yeni Özellik Geliyor
Google Chrome'a Üç Yeni Özellik Geliyor

Sıklıkla performans ve özellik güncellemesi alan Google Chrome'a kullanım alışkanlıklarınızı etkileyecek üç yeni özellik daha geliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu